Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KonzolozZ

    csendes tag

    Hali!

    Mi 2007 októberében fizettünk elő az 5GB-os csmagra 2 éves hűségnyilatkozattal, amit aztán 2008 december elején telefonos ügyfélszolgálaton keresztül átváltattunk az éjjel-nappal díjcsomagra.
    Szép is volt, jó is volt, de FTP-n keresztül elkezdtem lefrissíteni az oldalam, és pár órán belül visszakorlátozták a letöltési sebességet.

    Jó ha volt 1GB adatforgalmam...

    2009.01.03-án van a díjcsomag váltásunk, és akkor már felkerült az új hűségidő is, ami megnőtt +1 évvel (2+1 lett belőle), vagyis még lenne 2 évem náluk, de erről a drága ügyfélszolgálatis néni nem tájékoztatott.

    Írtunk a már emlegetett levelezési címre...

    A minimum az lett volna, hogy az ügyfélszolgálatos nénike tájékoztat a hűségidő meghosszabbodásáról.

    Arról nem s beszélve, hogy a fix havi díj mellé időnként hozzácsapnak ilyen egyszeri számlázási díjat. Jó, csak 150Ft 2-3 havonta, de akkor is.

    A kérdésem az, hogy szerintetek miben kéne megkapaszkodni, hogy felbonthassuk a szerződést, mert szerintem ez eléggé nem korrekt dolog tőlük. :(((

    És a "azonban olyan fájlcserélő, fájlmegosztó, egyéb nagy mennyiségű adat továbbítására szolgáló alkalmazás használata során, amely révén az adatcsere közvetlenül a felhasználók között, a szervertől függetlenül zajlik" szöveg még mindig kint van az oldalukon. Csak illene módosítaniuk :)

Új hozzászólás Aktív témák