- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
steewcv65
őstag
válasz Teasüti #15940 üzenetére
Az első dolog,hogy a gyártók által megadott zajszintek soha nem fedik valóságot.
Már egy párszor méregettem a zajszinteket egy pici zárt helyen, de nekem mindig magasabb volt , mint amit megadtak.
Pl:noctua nhd 15s ventija gyártói adat szerint 19,2 dba, de az én mérésem szerint 30dba felett volt.Az arctic se tudta a valóságot , de az nocuta alatt volt valamivel(p14 pwm).
Szóval a zajról csak ennyit akartam.
Az eddigi infók alapján az Eisbaer nagyon jó amíg nem romlik el és állítólag azért megy vissza belőle garanciális javításba. Itt is írta valaki , illetve a merlinesek is ezt mondták nekem.
Itt egy régebbi teszt, de egy régebbi 240-es verziója van tesztelve.
Amúgy, ha fixre beállítod az aio-t akkor jobb hőfokaidnak kell , hogy legyen a te példádra válaszolva.
Nálam az Ek 360 aio teljesen hangtalan.Lecseréltem a vardar ventiket p12-re azokat beállítottam 1100rpm-re és a pumpát is 1800-ra 58c-ig utána egy magasabb görbén de 67c-nál már maxon megy minden.
Az 5800x procim 4,7ghz-en pörög 1,263v feszen 69c-ig engedi el magát majd normalizálódik 68c-ra cinebenchben(130w-ba megy már bele a proci).Warzoneban pl 52-54c között mozog a hőmérséklete.#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest