- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ar+
újonc
Sziasztok!
Még csak ismerkedem a Kodi-val, Mi Box-ra, Mi Stickre, illetve Android tv-re tettem fel.
A movieshark repo-t sikerült feltelepítenem, működnek a filmes addon-ok. Viszont nem sikerült az EPG-t működésre bírnom az onlinestream-hez.
Próbáltam beírni a remote path-nak az itt javasolt https://onlinestream.live/list.xml címet a PVR IPTV Simple-ben, de üres marad a műsorlista. -
Ar+
újonc
válasz brazos #38956 üzenetére
FF-ban először teljesen üres az oldal betöltéskor, egy refresh után pedig ezt írja ki:
XML Parsing Error: not well-formed
Line Number 18749, Column 24:
<title>Nosztalgia RÄ
--------------------------------------------^
Safariban már azt láttam, amit te mutattál a posztodban.Ezt a linket olvastam itt, nem úgy tűnt, hogy rádióra volt javasolva.
Tehát akkor hogyan lehet életre hívni az EPG-t az onlinestream-hez?
Azon a weboldalon semmi nyomát nem találtam erre vonatkozó instrukcióknak. -
Ar+
újonc
válasz brazos #38959 üzenetére
Köszönöm, nagyon kedves válasz volt, de nem értékeltem a humorodat, hanem annyira begorombultam, hogy rákerestem kicsit és találtam több megoldást is. Épp ugyanezen a fórumon.
Egyrészt van a guidex.ml
És vannak letölthető ripperes xml fájlos megoldások is, amiket itt találtam (és további hozzászólásokban).
Az M2, M3 és Duna World valamiért nem mutat műsorinfót, de majd talán erre is rájövök, ha lesz rá időm.
Fő a segítőkészség! -
Ar+
újonc
válasz Arolotifar #38963 üzenetére
Nem a keresőt kellett megtalálnom, hanem megint az lett, hogy csak magamra számíthatok, mert valaki vagy síkhülye (mint az elektronikai és számítástechnikai boltban az eladók) és nem tudja vagy bunkó, arrogáns és nem akar segíteni.
Amiatt írtam be ide, hogy az ebben a topikban javasolt linkkel nem működött a dolog. Gondoltam, hátha valamit máshogy kell beállítani (mert ez a Kodi olyan geekre lett kitalálva, hogy mindent és annak még az ellenkezőjét is el lehet állítani, túl van komplikálva). És ha már itt tartunk, a topik elején lévő magyarázólinkeken régi verzión mutatják, hogy mit kéne csinálni, se vizuálisan, se a keresendő beállítási szavakban nem segít sokat. Nem beszélve arról, ha valaki nem magyarra állította a Kodit. -
Ar+
újonc
Ezt a kérdést ide írtam be, nem a bolti eladótól kérdeztem. Némi szövegértelmezési problémád lehet. A bolti eladóktól szinte semmit nem érdemes kérdezni, mert kb. annyit tudnak, hogy hogyan töltsék ki a számlázó programban a vásárló adatait, oszt annyi.
A csúcs az volt, amikor egy elvetemült pillanatomban betértem az iStyle-ba, hogy megkérdezzem, tudnak-e megoldást arra, hogy Mail appban jelezze a listanézetben is, ha van csatolás (ahogy Big Sur előtt még működött), és a csávóka azt közölte, hogy ő soha nem használt Mail-t, mert ők Outlookot használnak, egy apple boltban.A Kodi addon-okkal kapcsolatban még a google keresésekkel is nagyon necces választ találni a felvetődő kérdésekre, mivel rengeteg kamu oldalba, lejárt megoldásba, nem működő javaslatokba fut az ember.
Pl. szerettem volna hozzáadni csatornákat az onlinestream-es listához. Sajnos ennek az addon-nak nem hozzáférhető a saját gépen elmentett fájlokból a lista, amihez hozzá tudnám aplikálni a kívánt stream ip címét. Másik playlist-et sem igazán sikerül hatékonyan csinálni, mert hiába készítek m3u fájlt és max. berakhatom favoritnak és ott elérhetem, de ha így elindítok egy streamet, adás közben a balfelső sarokban nem fogja megjelentetni a csatorna nevét, hanem a link végén lévő playlist.m3u8 fog megjelenni. Egyéb infó sem lesz ott, pláne nem a műsor leírása. És léptetni sem lehet streamek között így.
Ezzel az erővel inkább egy .strm favoritba tevése egyszerűbb.
És még lenne egy csomó ilyen jeleggű kérdés, de úgy nem sok jóra számítok, ha valaki azzal reagál, hogy "Olyat ne keress, ami nincs is", miközben a konkrét kérdésben volt válasz és miután megtaláltam, voltam olyan rendes és megosztottam itt másokkal.
Meg még kioktat, hogy újoncként miért nem kerestem a megoldást az addon weboldalán, miközben ott pont semmi válasz ezzel kapcsolatban nincs.
-----------------------
®abstract®
Igen, én is elsőre ezt találtam, és be is írtam ide.
Bár ennél több infót sikerült a epg_ripper_HU1.xml letöltésével elérnem, most inkább azt hagytam beállítva.[ Szerkesztve ]
-
Ar+
újonc
Mi Stick-en és smart tv-s Android TV-n is, Kodi 20.2 alatt Online Stream-hez nem tudom működésre bírni az IPTV Managert és az IPTV Simple-t. A TV menüpontban nem jelenik meg semmi, nem tölti be a csatornalistát.
Azt hiszem, azóta nem sikerül, mióta a 20-as Kodira frissítettem. De itt most nem arról van szó, hogy meglévő app-ot frissítve nem megy. Több Mi Stick-en és a tv-m Android TV rendszerében is ugyanúgy nem sikerül.
Régen csak az EPG-vel volt gond, hogy hiányzott a műsorlista bizonyos csatornákhoz, de akkor legalább a csatornalista működött és gyorsabban lehetett lépegetni a csatornák közt, mint az add-onban szórakozni a mappák között. -
Ar+
újonc
válasz Nightcrawler #44168 üzenetére
Online Stream. Ahhoz már nagyon régóta nincs rendesen megoldva az EPG, legalábbis én mindíg szívtam vele, de most már a csatornalista sem megy Simple-lel, amúgy az Online Stream saját add-onján elindulnak, de azzal macerásabb.
A DirectOne-hoz kell belépési név és jelszó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- Sorozatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Path of Exile (ARPG)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- SSD kibeszélő
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest