- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
Pirosat kérnék jasonfly79-nek, 6 steam kulcsot vettem tőle és mindegyik tökéletesen működik és nagyon gyors volt!
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Venyige24
csendes tag
válasz karakpecze21 #8385 üzenetére
Üdvözletem!
Piros pontot szeretnék kérni karakpecze21-nek, ezért az üzletünkért.
Gyorsan lebonyolítottuk az üzletet, minden a legnagyobb rendben volt, mindenkinek ajánlom!PlayStation 4-Nintendo Wii U-Super Nintendo-Nintendo 3DS XL-Sony PSX-Gamecube-N64
-
Heinkel
csendes tag
Nagy piros pont vikingsanyi kollegának, ezért az üzletért!
Korrekt ,gyors és pontos partner! Másoknak is bátran ajánlom !A valósággal az a gáz,hogy nincsen hozzá háttérzene !
-
Klayman
csendes tag
Nagy pirosat kérnék Ursache fórumtársnak.
Ezt cseréltem el vele Erre. Nagyon korrekt terméket kaptam! Pontos, Gyors és megbízható üzletfelet ismertem meg személyében.
Másoknak is bátran ajánlom.
Esetenként ékezetek nélkül írok, ez általában telefonról történik amikor sietős a dolgom. Ezért elnézést kérek!
-
-
bexy
csendes tag
Piros pontot szeretnék maxxenergie kollégának a remek portékáért!
Minden rendben ment, csak ajánlom!
☎ +36-20-285-1765 Üdv.: Bexy
-
dolmatara
csendes tag
BDave: piros pont ezért az üzletért.
-
batman.
senior tag
Piros pontot kérnék djyuri fórumtársnak. Hővezető pasztát vettem tőle. Az eladó korrekt, gyors, rugalmas, a paszta meg kiváló minőségű.
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
MontyCrew
senior tag
Kérnék egy pirosat bopez társunknak! Egy Bitfenix Prodigy-t vásároltam tőle. Minden a legnagyobb rendben, a csomagolás 5 csillagos. Pontos korrekt üzletfél!
-
Rookye
csendes tag
Kérek egy nagy pirosat Attila8006 kollégának ezért az üzletért.
Pontos, nagyon korrekt üzlettárs.Csak akkor kérdezz, ha a válasz is érdekel!
-
Niczo
senior tag
Kérnék 1 pirosat JasonFly79-nek, 2 játékot is cseréltem vele, korrekt, gyors
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
djtomee86
csendes tag
vm93hun: piros pont az épségben megérkezett Road & Track - The Need for Speed-ért!
-
daniele
aktív tag
válasz OverKiller #8441 üzenetére
OverKiller-nek megy szintén a piros pont, tökéletes procit kaptam tőle az enyémért cserébe.
-
Seangaijin
aktív tag
drtimot kollégának kérnék egy nagy piros pontot ezért az üzletért!
Nagyon gyors és korrekt eladó, pontos méretet küldött és tájékoztatott mindenről előre. Csak ajánlani tudom őt és a portékáját is, mert nagyon jó minőségű fóliákat árul!YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
drtimot
aktív tag
válasz Seangaijin #8447 üzenetére
Vissza is jár a piros pont Seangaijin kollégának, itt vásárolt, minden a legnagyobb rendben ment!
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
n.gab
aktív tag
Szeretnék kérni egy nagy pirosat mattsrider kollégának ezért az üzletért.
Gyors,megbízható fórumtárs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 1 / 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Formula-1
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón - 2 akku +DJI RM500 Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest