- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Kérnék pirosat Oconnor kollegának a merevlemezért.
Köszönöm.És még egy pirosat kérek cancer98-nak a másik merevlemezért
[ Szerkesztve ]
-
HeZzZ
senior tag
forzamilan9 kollégának kérek egy nagy pirosat a korrektségéért és a sikeres üzletért!
powered by Tiger Lake & GA10x
-
zzzero
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék Cheesy kollégának egy pirosat kérni a gyors ügyintézésért...
-
feribk
aktív tag
Piros pont jár .ZsL.-nek mégpedig ezért az erősítőért megbízható korrekt ember!
Üzenetre illik válaszolni...
-
mohyyto
újonc
Piros pontot kérnék nagyarcz-kolegának a videokártya vásárlásáért.
Pontos, megbízható hardverapros, csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!![ Szerkesztve ]
-
Sipi
addikt
Pirospont alfa156-nak, egy "szokásos" Thinkpad-üzletért.
Azonnal reagált, és sokat segített, plusz ketyerékben is otthon volt, ami laptophoz köthető. Mindent megmutatott, és még arra is rábeszélt, hogy ne adjam el neki a régi T42-esemet, ha már annyira a szívemhez nőtt.
Sipi
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
hdman
őstag
czanga kollégának kérnék egy pirosat, ezért az üzletért: [link]
+++++
Sopron city :)
-
Koga777
tag
Duliee fórumtársamnak küldök pirospontot a Seasonic SS400-ET tápegységért.
Pár hónapos üzlet, de most írom, ladislao80 fórumtársamnak is küldök 2 pirospontot a Kindle 5-ért és a Kindle 5 tokért.[ Szerkesztve ]
Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
djcefre86
csendes tag
Egy nagy pirosat http://hardverapro.hu/tag/kukamatyi.html kolegának
a gyorsan és megbízhatóan lerendezett bizniszért. -
adam56
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot AndrewPeers-nek.
Ezt a gépházat vettem tőle. -
enginev3.0
félisten
Frissítve
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tomika1988
csendes tag
Piros pont klaus1987 vevő részére. SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5 VAPOR-X videókártyát vette meg.
-
hardlovi
csendes tag
Fekete pontot kérek retep55 felhasználónak. Le volt fixálva hogy megveszi a monitort tőlem, de a megbeszélt helyen nem volt ott (ami nekem jó kis kocsikázásomba került és nincs ingyen a benzin) mert hogy lekéste a vonatot.. Telefonálni persze nem telefonált hogy ne menjek!
A másik megbeszélt időponton pedig nem hívott, és többszöri megkeresésem ellenére se válaszolt!
Megértem én ha dolga akadt közben, de legalább telefonáljon és akkor nincs gond...[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Ezért a két VGA-ért jár a piros emerico2004 kollégának. Helyszíni kipróbálás, mindkettő tökéletesen működik. Ajánlom.
-
keresek24
csendes tag
sziasztok !b-man072 tagnak kérnék egy pirosat!
alkatrészt vettem tőle! KÖSZÖNÖMpontjaim: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=keresek24&submit= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_5/keres.php?stext=keresek24&submit=
-
Lasy
veterán
frőBácsi fórumtársunknak egy -ot szeretnék kérni a korrekt üzletért.(törp dominó)
Köszönöm[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
r.roli007
csendes tag
Kérnék egy piros pontot Black Dragon fórumtársnak ezért az üzletért. Előre küldtem a játékot és ő megbízhatóan utalta is a megbeszélt összeget.
Köszönöm a vásárlást!Az internet egy anonim dühöngő
-
Ligend
tag
Szeretnék egy piros pontot kérni idlof fórumtársnak a videokártyáért. Előre is köszönöm!
Az ostobaság ellen az istenek is hiába hadakoznak.
-
@ty@
csendes tag
Piros pontot kérnék notebook99 -nek az üzletért!
-
martin.p
tag
Fekete pont scofield1290-nek.
"scofield1290 nevű felhasználó átvert. Előre küldtem neki csgo cuccokat, kaptam cserébe egy teljes játék helyett 3 nap guest passt amit máshol ingyen osztogatnak. Azóta nem válaszol steamen.
steam: http://steamcommunity.com/id/scofield9669/
hardverapro: scoifeld1290
Csak úgy üzleteljetek vele ha ő küldi előre."(#9520) scofield1290 válasza martin.p (#9514) üzenetéreÚjVálaszPrivát2013-08-25 17:26:13
scofield1290
(újonc)
1. nem vertelek át !
2. én 1 szóval sem mondtam h teljes játékot adok csak annyit mondtam h a csgo cuccokért tudok adni játékot ! (de azt hogy milyet és meddig arról 1szót sem egyeztettünk"
3. mint lnikeltem is neked invertorymból 1000% kellett hogy lásd hogy az csak vendégbelépő tehát ne engem okolj hanem magadat hogy 10 másodpercet nem birsz rászánni hogy megnézd rendesen a cseretárgyat !
4. én azt küldtem amit mondtam is tehát sajnálom ha figyelmetlen voltál.
5. te is beleegyeztél tehát ne engem okolj !Válaszom
1, De
2, Ja, de azt mondtad tudsz érte adni egy serious sam 2-t, beleegyeztem, majd felhoztad hogy adod inkább ezt, én meg jobbnak találtam, és elfogadtam. (inventoryból nem linkeltél szart se)
4, nem mondtad hogy próbaverzió, csak a játék nevét, de mivel előtte is teljes játékról volt szó, ezért örültem volna ha azt kapom.A cuccok nem érdekelnek a továbbiakban, az övé lehet minden.
-
gy.laci
tag
Piros pontot szeretnék kérni fermacht1994 kollégának, ezért az üzletért, korrekt, rugalmas, csak ajánlani tudom!
A múlt: gy.laci felhasználónak 29 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Szabie93
tag
Szeretnék egy egy pirosat kérni mpeter és Janoska26 kollégának a következő üzletekért: TP-Link WR1043ND router Samsung 80GB-os Sata merevlemezek! Köszönöm szépen
-
hdpeti
tag
Üdv.
KOHO fórumtársnak kérnék egy pirospontot!Ps2 játékot vettem tőle,megbízható,és gyors!
Köszönöm."...te Péter vagy,azaz kőszikla..."
-
hyster
csendes tag
kérnék egy pirosat fricz19-nek a videókártya beszámítós üzletünkért.
ez volt HD 6950 sajnos a kolléga már törölte a tropik címét -
sveg1984
csendes tag
Piros pont bercii -nek z alaplapért.
-
1Room
tag
Kérni szeretnék Bandita94 tagnak piros pontot.
Ezért:Keresek s775 vagy s1155 vagy s1156 félgépet, vagy gépet.
Megjegyzés: Gyors postázás.
Gondolkodás olyan mint az ejtőernyő, akkor jó ha nyitott.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest