- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
slmq3
csendes tag
darthsmoke-nak mehet a piros ezért!
[ Szerkesztve ]
"Ugye vagyok aki leszek, ugye leszek ami marad?" by Hiperkarma
-
ZeN973
tag
Kérnék egy piros pontot ricsiapa88 kollégának ezért az üzletért!
Megbízható parner, ajánlom miondenkinek!"to punish and enslave"
-
kvcska
csendes tag
Kérek egy nagy piros pontot marinea2
vick
-
kvcska
csendes tag
Kérek egy pirosat http://hardverapro.hu/tag/marinea2.htmlkollégának,http://hardverapro.hu/apro/2x1gb_kingmax_ddr2_800mhz_ram_rezhutessel_elado/hsz_1-50.htmlaz üzletért!!
vick
-
Szederp
tag
Pirosat kérnék zuhi_ kollégának ezért az üzletért. Két kártyát vásároltam tőle, és még ajándékot is küldött
-
Blaise
veterán
madarasz92-nek pirospont, ezt a vga-t vette tőlem, minden a megbeszéltek szerint, korrekten zajlott.
-
Blacksmith
csendes tag
Pirospont SnakeEater fórumtársnak, gyors, korrekt vevő.
-
DKaresz
csendes tag
Az üzleti korrektségéért Satrafuckar nevű fórumtagot szeretném pozitívan értékelni, vagyis piros pontot neki!
Innen vettem egy aksit.
-
Kakumix
senior tag
Legyen szép napod!
-
piedrohito
csendes tag
dani3l-nek kérek szépen egy pirospontot ezért az üzletért, korrekt, gyors, precíz, megbízható eladó, csak ajánlani tudom!
-
tag
walterrobi kollégának ajánlanék egy pirosat,nem az első üzletünk mindig korrekt terméket ad!!Ezt a vga-t cseréltem vele!!
Unatkozók kíméljenek!
-
zobika
tag
Kérnék egy piros pontot Gabeszku kollega számára, megbízható és gyors eladó. Egy P4 630 procit vettem tőle, aminek édesanyám nagyon örült, szárnyakra kapott a gépe tőle.
Bátran ajánlom mindenkinek az eladót!Illa-berek, nádak-erek, a Motorosok, jó emberek!
-
pschio
őstag
SzakadtZokni fórumtárnak adnék pirosat az elemekért. Korrekt és gyors eladó. Az áru is teljesen rendben volt. Ezúton is köszönöm!
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
MODERÁTOR
Padam kollégának szeretnék kérni egy nagy piros pöttyöt, ezért a portré markolatért, és ezért az akkumulátorért.
Tegnap beszéltünk telefonon, ma már magaménak tudhatom mind a két terméket. Gyors, precíz és korrekt üzletfél - mindenkinek csak ajánlani tudom.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Silberpfeil
csendes tag
chgergo fórumtársnak piros pont, mert megvette tőlem ez a PC alkatrészt, és minden nagyon simán ment
-
lanszlo
csendes tag
Egy hatalmas pirosat szeretnék korpicschess kollégának ezért a gyors üzletéért! Nagyon ajánlott!
-
Graphics
Jómunkásember
Jár a piros pont a következő kollégáknak:
Ultram3jor kollégának a szuper procihűtőkért
dimmubogar-nak a félkonfigért
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Szabie93
tag
Naaaagy naaagy piros pontot szeretnék kérni Cyberslider kollégának ezért az üzletért. Már többször üzleteltünk, szóval ha lehet, akkor egyből 5 pirosat szeretnék kérni!!! Előre utalva is teljes mértékben megbízható korrekt partner mindenben!!!
-
Logicman86
tag
Egy pirosat kérnék Dupla y kollégának a VGA-ért. Megbízható, korrekt, gyors és precíz a csomagolás is
Másik pirosat Savaria_01 kollégának a jó kis hűtőért. Minden rendben volt.
Következő pirosat LeC kolléga érdemli meg, a jó kis Asrock lap miatt.
[ Szerkesztve ]
Lehetőleg törekedj a feltett kérdésekre válaszolni...
-
bakudan
csendes tag
[Séltáó János] korrekt gyors eladó, piros pontot neki!
http://www.youtube.com/user/MrWolfrang
-
MorphBCS
tag
Szeretnék kérni Pheeet fórumtársnak egy nagy pirosat!
Logitech Cordless Desktop MX 3200-ast vettem tőle.Dicséretes atombiztos csomagolás, lebeszéltük, jól becsomagolta, feladta elsőbbségivel, másnap délben a kezemben volt. Gyors, pontos, megbízható eladó, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Ezúton is köszönöm!Morph
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
Sétáló János
csendes tag
[bakudan] korrekt, pontos vevő, piros mehet!
<<< Sokak fejében meg sem fordul: Illik válaszolni az üzenetekre! >>>
Aktív témák
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest