Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
Pirosat perfectflash-nek korrekt gyors eladó
https://500px.com/slayer_art
-
vizimeno
csendes tag
Piros pont jav. jaja1981 kollégának ezért a biznyákért.
-
Dan86
csendes tag
ongbakzotyanak szeretnék kérni egy pirosat EZÉRT az üzletért. Korrekt vevő, pontos, megbízható, csak ajánlani tudom!
Köszönöm!
" Dan86 felhasználónak 36 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi értékelési rendszer alapján fórumon! "
-
Reinqe
csendes tag
ztoldy-nak kérnék egy piros pontot a 3d-s szemüvegekért!
-
zoltan77
aktív tag
-
Insolent
aktív tag
" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Adnék egy pirosat Spin-nek, akitől ezt a HDD-t vettem.
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
soulreaper
tag
Toninho13-nak kérek egy nagy pluszt korrekt gyors üzlet volt, a videó kártya jó
[ Szerkesztve ]
Private Military Contractor
-
veterán
-
klemenczke
csendes tag
Nagy piros pöttyöt kérnék Peterix fórumtársamnak ezért a nokia fülesért.
A számítógép nem kívánságaid, hanem utasításaid szerint működik! http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Somesz1988
csendes tag
válasz Dr.Adonisz #19135 üzenetére
RE piros pont jár az üzletért Dr.Adonisz részére.
Régi rendszerben piros-fekete 27-0 :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Somesz1988
-
Diesel22
csendes tag
Sziasztok kérnék egy pirosat zsolesz010 kollegának ezért az üzletért. Nagyon korrekt, segítőkész üzletember!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
Peterix
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
crus90
tag
Piros pontot kérek Ultram3jor kolléga részére ezért az üzletünk miatt, és elnézést kérek tőle türelmetlenségemért, de időben megjött a csomag csak utazás miatt türelmetlenkedtem.
100%-osan megbízható, és gyors kolléga szeretnék még tőle sok mindent vásárolni.!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Egy óriási hatalas pirosat szeretnék kérni randras kollégának ezért az üzletért. Egy Samsung Galaxy S2 gyári akkumulátort vett nekem hátlappal együtt. Pénteken szólt, hogy elérhető a termék. Hétfőn délelőtt utaltam a pénzt, délután már meg is lett rendelve, sőt postára is adták. Ma kb 20 perce jött meg a csomag. Maximálisan elégedett vagyok mind a termékkel, mind az eladóval. Bátran ajánlom mindenkinek, nem fogtok benne csalódni, korrekt üzletember.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
danaudio
aktív tag
Pirospontot adnék [sz.gabor11]-nek a korrektségért. [Ezt] vettem tőle, minden rendben zajlott, ajánlani tudom
-
Davee.
tag
^Clown-nak egy hatalmas piros pont. (A tegnapi nap folyamán vásároltam Tőle képernyővédő fóliát, a pénzt elég későn tudtam elutalni, de még így is feladta aznap, így ma meg is kaptam! :-) Köszönöm!)
Hirdetés linkje hozzáadva.
[ Módosította: radi8tor ]
-
ismeretIen
csendes tag
Piros pontot adnék rinsz-nek. Egy Crysis Special Edition-önt vásárolt tőlem.
-
rinsz
tag
válasz ismeretIen #19282 üzenetére
Kérnék egy nagy piros pontot ismeretIen kollégának ezért az üzletért! Ajánlom mindenkinek a vele való üzletelést!
Ha privátot írsz, akkor azt is írd oda mi után érdeklődsz!
-
sz.gabor11
tag
[danaudio]nak kérnék egy pirospontot. Sony Xperia S-t vett tőlem, minden rendben zajlott.
-
Gippo
senior tag
Kérnék egy hatalmas piros pontot gianni27 mesternek egy 3570k-ért, egy asrock extreme4-ért, illetve egy kingstom 2x8 gigás ram kit-ért cserébe.
Gyors és megbízható mint mindig! -
krups8
tag
André korrekt és gyors volt az üzletelés közben, nyugodtan lehet neki előre utalni. Igy vettem tőle 2x2GB ramot. Piros pont.
-
Roxy27
tag
Sziasztok! Szertnék kérni alfa156 fórumtársnak egy HATALMAS PIROS PONTOT a korrekt, gyors üzletért! Egy FS Lifebook S7210 volt az üzlet tárgya. A noti szinte új, nagy örömmel vettem át! Köszönöm, és remélem nem ez volt az utolsó bolt
Üdv, ZsoltHogy egyszerűbb legyen...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=roxy27
-
Stear
újonc
Tiszteletem!
Pirospontot kérnék Jozi76 -nak. Vásároltam tőle, Korrekt, gyors,megbízható! -
válasz Davee. #19281 üzenetére
Davee. -nak kérnék egy pirosat, Alcatel OT-995 fóliákat vásárolt tőlem. Korrekt partner
-
AT1S
tag
Sziasztok,
Kérnék egy pirosat sestertius kollégának, ezért az üzletért: LINK
Köszönöm!ლ(ಠ益ಠ)ლ
-
LaptopSystem
őstag
szeretnék egy nagy piros pontot kérni roxy27Fórum társnak Korrekt megbízható üzletfél ezt a laptopot vásárolta köszönet érte
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
Aktív témák
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest