- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IBasterd
tag
Örülök, hogy tetszik
-
Laccoss
addikt
-
Edween
őstag
válasz LOWzjeeeeE #10702 üzenetére
még délelőtt elküldtem a digis címedre, most még egyszer ment , remélem célba ért!!!
Laccoss, nem követelőzik, már írtam , hogy elment, csak érdeklődött, az a kép elég idétlen felbontású amit linkeltél, ami az asztalomon volt azt kicsit meg igazítottam, mert eredetileg én is azt töltöttem le, amit linkeltél.
[ Szerkesztve ]
-
Edween
őstag
válasz LOWzjeeeeE #10706 üzenetére
más mail címedről nem tudok,
-
Laccoss
addikt
válasz Edween #10705 üzenetére
Azért megnézheted hogy az utóbbi linkelt desktopoknál, majd mindre mondta hogy hátteret, hátteret... és szerintem legalábbis számomra ez irritáló, főleg hogy rákeresni még kevésbé akar.
Ha pedig gyenge hogy google-t használjon keresésre, az próbálja ki ezt az oldalt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz LOWzjeeeeE #10698 üzenetére
Igen mert meg kell nyitnod és átírnod az elérési utat pl. hogy neked hova van telepítve a firefox hogy el tudja indítani a firefox.exe-t.
-
Orlin
addikt
most
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
bAtt001
addikt
válasz LOWzjeeeeE #10717 üzenetére
Persze hogy lehet, bemásolod a neked tetsző ikont a mappába ahol az eredetiek vannak és aztán megnyitod a icon.ini fájlt és átírod az ImageName= sorban lévő képet a te képedre.
-
vans?
őstag
-
whited
addikt
(#10666)
erről valaki tudna képet küldeni?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
LOWzjeeeeE
csendes tag
Bocs a Dupla kommetért de letuttam tölteni!
Csak hogy hogy kelle belerakni számokat?bAtt001:a témát ami neked be van állítva elkérhetném?
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz LOWzjeeeeE #10727 üzenetére
Bocsi ezt kifejeltettem. Appows2010 és ebből is a work nevezetű téma. A CAD-hoz pedig hozzászólva, ezzel nem lehet számokat lejáttszani hanem a winamp vagy foobar200... programokból veszi át az éppen lejátszott számok adatait.
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
válasz LOWzjeeeeE #10727 üzenetére
Csak betölti a zenéket a zenelejátszóból.
Amúgy meg hanyagolhatnád a szövegformázást, látjuk anélkül is.
hábm bábm
-
LOWzjeeeeE
csendes tag
Áááááá egyszerűen megeőrülök!!
2Mb-s a desktopom és egyszerűen sehova se tudom felöteni!
Ha tudjátok, hogy mit csináljak vagy hogy hogy tömörítsem le légyszíves írjátok meg, mert azt megköszönném!
Válaszaitokat előre is Köszönöm! -
vans?
őstag
-
Laccoss
addikt
válasz LOWzjeeeeE #10734 üzenetére
Jpg-be mented mondjuk, vagy keresel olyan tárhelyet ahol elfogadják, én momentán a http://tinypic.com/-ot használom elfogadott már 3mbos képet is.
[ Szerkesztve ]
-
LOWzjeeeeE
csendes tag
Kösz mindekettőtöknek!
-
LOWzjeeeeE
csendes tag
Sok ember segítségével, de végre elkészült!
[link][ Szerkesztve ]
-
Bopez
tag
válasz LOWzjeeeeE #10738 üzenetére
Nem kötöszködés képpen, de nekem az a wines időjárás nagyon bántja a szemem ezen az asztalon.
Teljesen jó, egybe is van meg minden, jól össze van szedve, de az az időjárás kijelző sehogy sem illik a képbe.Esetleg ha a tálcán az ikonokat lecseréled, akkor még összefüggőbb lesz az egész...
Mindettől függetlenül jó lett...
[ Szerkesztve ]
Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
IBasterd
tag
válasz LOWzjeeeeE #10738 üzenetére
Egyetértek az előttem szólóval, abszolút jótanácsként... cseréld le azt windows-os időjárás gadgetet.
Attól eltekintve szépmunka!
-
LOWzjeeeeE
csendes tag
Köszönöm mindketőtök véleményét!
De már régebben is kersetem időjárás jelzőket, de sehol see találtam meg azt ami az asztalomhoz illik.Ha találtok majd küldjétek el légyszíves!
Előre is Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
3aTi3
tag
Nem sok változott, csak áttértem világos témára -kipróbáltam a yuugát.
én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
3aTi3
tag
Örülök h tetszik
http://josemanchado.deviantart.com/art/Classic-nude-pose-51943196
később írok a témáról.
én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
atesz117
aktív tag
Samsung Galaxy A34 5G
-
nord^ph
tag
Üdv,
olvasgattam a fórumot, mert gondoltam megpróbálom kicsit átvariálni a winem, viszont a win patchelése után mikor újra kellett volna indítani a rendszert, akkor akkor egy olyan hibaüzenetet dobott ki, hogy: Microsoft-Windows-System-LibraryLoader-L1-1-0.dll hibás és telepítsem újra. Ezt nagy nehezen a win7 install cd-vel megoldottam, viszont most már nem akarok próbálkozni, nehogy megint beüssön a baj.Amiben kelle segíteni az az, hogy én ennek az oldalnak a segítségével csináltam meg a win patchelést, valaki hozzáértő szerint hol ronthattam el? Esetleg rossz dll fileokat használtam (ver. 6.1.7000.0_xx)???
Előre is köszönöm aki segít
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest