Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fil

    őstag

    válasz Zirowe #9456 üzenetére

    Nem hiszem, hogy az Amazon szívna emiatt. A saját "reklámjait" küldi le a KSO olvasókra. Ezek célcsoportja valószínűleg elsősorban az USA vásárlók. Bizonyára végeztek arra vonatkozó felméréseket, hogy a különböző USA-n kívüli régiókba került KSO gépek milyen vásárlást generáltak. Valószínűleg a mi régiónk e tekintetben igencsak elenyésző lehet. Viszont a vásárlást - profitot - nem hozó készülékek is leszívják a reklámokat, teljesen feleslegesen terhelve az infrastruktúrát. Gondolom ezért alakították ki ezt a "puha" policy-t. mert, hogy van erre vonatkozó követendő policy-jük, abban szinte biztos vagyok. Dolgoztam amerikai cégnél, minden apró részletre kiterjedően van.
    Szigorúan számon is kéri és betartatják. Az indiai customer service-esek maguktól nem hiszem, hogy ezt eldönthetnék. Ha már itt lesznek a régiónkban és megtudják célozni közvetlenül az itteni vevőket, akkor meg fogják szüntetni ezt az ingyenes reklámmentesítést. Addig viszont ez nekik csak felesleges teher, költség. Az engedékeny policy viszont lojális vásárlókat hoz, tart meg az Amazonnak.
    Én egyáltalán nem azt kértem, hogy ingyen vegyék le. Hanem azt, hogy levehessem a 20$-ért, ha már magyar könyveket nem tudnak ajánlani ahogyan azt elsősorban kértem (jó, tudtam, hogy nem tudnak). Az az opció viszont csak USA című vásárlóknak él. Tehát én ,ha akartam sem fizethettem érte. Ezért levették.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák