- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horcsog
tag
válasz @mriya@ #67436 üzenetére
Előnye a finom cuccnak , könnyű kézben tartani, nagyobbat tudsz dobni kis csalival, a víz nem kap bele annyira folyón , jász , domolykó, sügér , kősüllő kis csalik , balinnál a dobástáv. De már süllőnél kijönnek a hátrányai, nagyon véleményes szerintem . A bevágás ereje, a zsinór kopásállósága, mennyire sérülékeny, mennyire lehet a botot lefinomítani . Pl én idén legtöbbet az 50-100-as boton 23-as power prot nyúztam. Májusban ahányszor kint voltam minimum 3 süllőkapásom volt, egyszer sem szakadt bevágásnál és legközelebb is nyugodtan megyek vele horgászni. Ha ezeket a pecákat ami kb 3-4 horgászat volt 0,10-es fonottal csinálom végig félő lenne, hogy a zsinórnak vége is lenne minden 2. bevágásnál szakadna néhány horgászat után. De új korában se lenne egy nagy biztonság akkor lehet, hogy csak minden 10.-nél pattanna el. 23-as powerrel ezt a szezon végignyomatom nyugodtan úgy nem nagyon kell tartani tőle szakadozni fog és lekopik a dobról. Oké én nem használok fluorocarbon előtétet azzal valamennyire a sérüléseket vékonyabb főzsinórnál is védeni lehet. Nem extra akadós helyek voltak ezek, nem egy erdő a víz alatt. Medertörések amit szeret a süllő, harcsa, ilyen helyen mindig van kagyló, kő.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Netflix
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések