Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • everest140

    tag

    válasz A_ScHuLcZ #58846 üzenetére

    Szerintem is Gyermellyel jársz a legjobban. Nincs túltöltve konyhaponttyal, amur is jöhet bármikor. Fonott dobóelőtét engedélyezett. Illemhelyek vannak a tavon több helyen is. Étkezési lehetőség csak hétvégén de szerintem ennyi kompromisszum belefér. Csak hétköznap menjetek, mert hétvégén nagyon zsúfolt. Minden helyen ülnek, a legtöbben már reggel 5-kor bedobva ülnek a tó közepén, végén egyaránt, ahova legalább 20 perc kicuccolni. Ezt a részét nem is értettem, amikor 6-kor van nyitás papíron. Hétköznap nincsenek sokan, bőven van jó hely.
    Én hétfőn voltam idén másodjára, mindkétszer feedereztem methoddal, a fogás nem maradt el. Délután bejött a várva várt halam is, amiért jöttem. 8kg-os tükrös.
    Az erdő oldalra üljetek le ha mentek, jó árnyékos végig. A másik oldalt egész délután tűzi a nap, elviselhetetlen nyáron.
    Az erdő oldalon a tó közepe környékén van 1 nagy fa, szerintem a legjobb hely a tavon mint kényelmi, mint fogás szempontjából. Ha annak a környékén ültök le rossz helyen nem lesztek.

Új hozzászólás Aktív témák