- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeTaL
tag
válasz lakisoft #4449 üzenetére
A bolognai botos horgászat elsősorban folyóvizi úszós horgászatról szól, lásd pl. Duna. 4-5-6-7-8 méteres esetleg 9 méteres változatban kaphatóak. Keszegezésre, márnázásra, paducozásra, pontyozásra használják legfőképpen, de lehet vele süllőzni is. Vannak különböző nehézségü botok ezek között. Ami könnyünek monható az kb. 260 grammos de ez függ a bot hosszától is, 260 gramm könnyü kb. a 6 méteres változatban ezért szeretném a maver nembot megvenni, mert olcsó aránylag. Úsztatni szoktak vele , de használják úgy is hogy bottartóra lerakják és megtartják egy bizonyos helyen a sodrás miatt. További anyagok:
Link1 Link2 -
Dr.Én
veterán
Igen azért van a az eurostarban is jó bot, pl Sea monster botjai, meg vettem egy Traverse-x Monster carp botot, amivel kezdetben szenvedtem, de mióta lecseréltem rajt a damilt 0,25-re (ilyenre )azota leakadási gondjaim sincsenek hal terén
Nekem most perpillanat van elég botom és orsóm. Szám szerint 6db bot és orsó(van a mit csak tavon és van amit akados helyekre vettem, meg folyokra).De valszeg tavasszal vagy nyár folyamán a két darab teleszkopós botomat lecserélem 3-részes fenekező botokra.
Bolognai bot nekem nem tetsszik, hatalmas egy bot család
Az tényleg szép dolog hogy egy folyóbol naponta fognak pontyokat A mi kis Répce folyonkban is van ponty, de inkább a tölünk lentebbi részein találhatóak.WOT: kissio
-
peterszky
őstag
Energoteam horgászmagazin -> az összes részt meg tudod nézni a neten. SportTV-n havonta kétszer szokták ismételni, ha jól tudom, neten nincs reklám
krammerka: A BeastMaster heavy feeder tényleg nem egy finom műszer, bátyámnak van egy. Ettől függetlenül nagyon jó pontyos bot! Ami még nagyon jó Shimanoból, az a régi Catana AX medium feeder, sajnos már nem lehet kapni, csak az új szériát, az nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
What else you gonna do on a Saturday?
-
MeTaL
tag
-
krammerka
őstag
válasz peterszky #4459 üzenetére
Nekem annyiban finom,hogy soha nem feedereztem ezidáig,és nagyon bejött .Persze hogy fedder boton belül van olyan ami keményebb,illetve finomabb,de mivel első pecám volt vele,nincs viszonyítási alapom.
Mindettől függetlenül a mai fogás feederrel ponty+amúrA ponty 3kg,az amúr 2,5kg körüli.Mindkettő kemény epres-halas kukoricára jött
MeTaL: Pest megye-P.vörösvár-és az itt található 5 horgásztó valamelyikén
[ Szerkesztve ]
-
-
krammerka
őstag
Ma körülnéztem a horgászboltba feeder ügyben,hát vannak árak............
Amit megvennék szívem szerint,az 20-22k körül mozog.Néztem egy Byron botot 3,6m,medium,az se nem rossz ,12990ft helyett most 9500ft. -
krammerka
őstag
-
blackvinyl
tag
Megfogtam életem első rakósbotos márnáját, jól küzdött, csontira kapott. Mivel 30centis volt, így visszaengedtem.
PhotoOlvasd el (végig) mielőtt privátot írnál. Köszi! http://bit.ly/1e0TBbE
-
MeTaL
tag
válasz blackvinyl #4473 üzenetére
Hi, hmm, rakós bottal nyomod? Ha nem vagyok túl indiszkrét csinálnál pár képet a cuccaidról ? Pickerbotról vagy bolognai botról ha van, olmokról stb. és küldd el az emailemre: laci624@freemail.hu
[ Szerkesztve ]
-
MeTaL
tag
oké köszi. ez fura, valaki haldón a 7 méteres maver nemboját 10ezerért árulja.. miközben újonnan a 6 méteres kerül 22-be...
-
MeTaL
tag
felhívtam a csávót, lehet hogy megveszem ezt a botot. jupii
-
peterszky
őstag
válasz blackvinyl #4473 üzenetére
Én a nagyobbat is visszaengedném, szerintem bűn rossz az íze
What else you gonna do on a Saturday?
-
hcs57
őstag
válasz peterszky #4479 üzenetére
Kérdés, hogy hol fogod.. a Felső Tiszában pl. nagyon jó íze van... ellentétben a Dunával. Nagyon szálkás, van aki tűpárnának hívja, de beírdalva ez is kezelhető.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Dr.Én
veterán
Jó reggelt
Szerintetek érdemes ma ilyen hidegecske időben kimenni pontyozni délután?(főtt kukorica és Topmix táppal?)
Borus felhős, max 18C-ot ir mi tájunkra, ja meg egy kis szelet.WOT: kissio
-
MeTaL
tag
Természetesen. Pontynál is az van hogy soha nem lehet tudni mikor eszik, és mikor hol tartozkodik. Egyébként hol horgásznál, milyen területen? Tud valaki hasonló oldalt mint a haldorádó? Bolognai botokat szeretnék neten Is nézegetni, ahol leírják a dobosúlyát, össztömegét a botnak, árral együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
Hát voltam, de két picike pontyot fogtam, gyerek pontyokat.Meg akasztottam fenekezővel valami nagyobbat, nem tudom pontosan mi lehetett, mert az oldalába akadt bele a horog, de mire kiszedhettem volna arra, leakadat part elött sajnos
Ez van amjd máskor kifogomWOT: kissio
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest