- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiger71
aktív tag
-
tomic
addikt
Mindkettőt megnézem.
Kb 30e szánnék botra és orsóra együtt.
Még egy kérdés extra könnyű horgot tudtok ajánlani?[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Sziasztok újra itt!
Kezd beindulni a harcsa szezon így kivettem a sulibol egy kis szabadságot. Holnap 4kor kelek és indulunk bejárni a Szigetközt. Remélem lesz mit mesélnem. Elsősorban harcsa és keszeg a célpont. Milyen időpontban lenne érdemes harcsára horgászni? Sokan az estét mondják de én a hajnalra esküszöm.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Recon666
Közösségépítő
-
nickwaren
tag
válasz Csabee. #12106 üzenetére
Grat!
Nekem is meg volt a "villám" peca, összesen 6 hal akadt a horogra (1 nem akadt jól, de annak az erején még én is meglepődtem), aztán a végén a tó is úgy akarta, hogy vége legyen a pecának. Jövőhéten még a másik botról le kell takarítani kb 80 m zsinóron a nyárfa szöszt (persze, hogy egyedül csak előttünk tudott összegyűlni). Ismerős is szépen fogott dévért, kárászt, sajnos 2 pontyból csak 1 lett meg neki, mert a szösztől eldugult a feeder spicce, majd tört is, kézzel próbáltam kihúzni a halat, de merítés előtt a bognár tüskéje elvágta az előkét. Lassanként már csak egy bottal merek majd pecázni, mert már megint dupla fárasztás lett, előtte az ismerősnek is egyszerre jött a két kisebb ponty.
A "félszemű" szépség (9,5 kg):
és a hétvégi legnagyobb (14,2 kg), háttérben a "hó" mezővel:
-
őstag
-
nickwaren
tag
válasz KonzolKartel #12117 üzenetére
Köszi! Csak bojlival etetek ès csalizok. A tükrös 20 mm-es szilva+rák kombòra jött, a 14-es meg 16 mm èdes pop-up+20 mm rák+fluo squid dip.
tomic: Isaszeg, Park HE tava -
-
Recon666
Közösségépítő
válasz becsitibi #12120 üzenetére
Igazából fater használta tavaly, igen fogott vele nem is egyet, hogy milyen mélységben nem tudom. Ez a csúszóúszós cucc házi változata.
tomic: Botból ha nem akarsz 8-10kg+ halakra horgászni, akkor inkább medium-heavy változat. A nevis orsók kritikán aluliak, nagyon sok a meghibásodás. Csak távdobó orsó játszik?
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Banax Blitz 1000 + Spro DG Pellet Feeder 360MH. Bár az orsó ebben az áruházban nem árulják. Ezt az orsót használom már lassan 1 éve, és egy rossz szavam sem lehet rá, szép futása van, szépen rakja a zsinórt, nagyon jó a fékje. Gyors záras a hajtókarja, szóval egy jó vétel. Bár ez szubjektív, de szerintem jól is néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Igen, ez a lágyabbik verzió. A Banax Iris a Blitz kis tesója, viszont érdekes módon kicsit többe kerül, de hosszú távra szóló minőségi cucc. Ennyiért van az Okluma Longbow 40-is, ez is jó cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Kicsivel több, de legalább annyival jobb is. Hát az energo orsók olyan közepesek,. Egyik ismerősömnek az ET power feederje van, még nem volt baj vele. De ebben az árkategóriában az orsó kritikusabb tényező a botnál. Ha a helyedben lennék vennék egy ilyen botot, és hozzá az általam linkelt orsókból valamelyiket.
-
nickwaren
tag
Esetleg nèzd meg az Eurostar Master Class termèk családot botbòl, pl a Distance 4,20-as heavy-t utoljára 15 körül láttam, èn tavaly ezt használtam, kb fèl kilòs halaktòl felfelè jòl használhatò, de kisebb halak kapását is szèpen jelzi, nagyobbakhoz meg bőven van benne tartalèk.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
hol kapnék szerintetek olcson botzsákot igy szeonz közbe?
tudom a 2 tavaszi kiállitáson...de akkor még nem tudtam el van szakadva.
sima 1 méteres is elégmivel teleszkoposokkaldolgozok.bár másodikkérdésként idedobnám valami franko olcso uszos botot tudtok ajánlani?nem akarok annyira matchet de ha nincs más....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
adrian360
őstag
mivel kb 20 éve még nem voltak ilyen olyan karbon 3 részes botok, match feeder akármi, volt a teleszkópos meg a kétrészes teliüvegszál bot, és mégis tudtak az emberek fenekezni, úszózni, pergetni, egyáltalán nem meglepő a dolog
teleszkóposból mindig lehet találni olyat ami a célnak megfelel, nem lesz egy precíz műszer, háromszor nezezebb mint a modern botok, de hobbira tökéletesek
keress egy 10-30 vagy 20-40 es 2.7m körüli botot, az tökéletes úszózásra. -
őstag
A longbow-n sz*r a klipsz, az a befőttes gumis ki akasztást hogyan kell véghezvinni?
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
őstag
-
choco01
addikt
válasz KonzolKartel #12137 üzenetére
Bedobás után húzd rá a dobra a gumit, és a gumit akaszd bele a klipszbe.
Így leszorítja a zsinórt.Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
veterán
válasz jozsi252 #11171 üzenetére
Tegnap éjjel megvolt az első éles teszt, de sajnos csak 1db 1kg-os harcsa jött. Gyors vissza is ment hogy hadd nőjön meg legalább 50kg-osra
Jobb lett volna letesztelni legalább 30-40kg-ossal, de most ezt dobta a gép sajna. Mindenesetre aki harcsára megy, érdemes ezt a kombót vásárolni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Akarok, még egy új bojlis orsót de nem tudom milyet. Árban nem akarok nagyon elszállni, úgy 0-12 ezerig. a botot már kinéztem, remélhetőleg össze is jön a vétele. Daiwa Black Widow 3.60m 3lbs 2 részes. Nyeletőfékes kellene, viszont nagyot is szeretek dobni sokszor, így akár távdobó orsó is lehetne nyeletőfékkel. Vagy nem feltétlen kell távdobó, csak minimum 60 as vagy nagyobb. Talán ez. Ennél olcsóbbat is megnéznék szívesen. Bármilyen tippet szívesen fogadok.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
choco01
addikt
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
becsitibi
senior tag
válasz jozsi252 #11171 üzenetére
Szeva,látom sikerült fogni bajszost,az a bot tényleg dúrva,én is most vettem egy olyat,csak az enyém 2,70-es.Valami orsó nekem is jól jönne,látom 90-es LB-d van,szerintem nekem egy 70-es elég lenne.Mi a véleményed így az első bevetésen az orsóról?
Az elmúlt 2 alkalommal én is fogtam bajszit,pár hsz-szal feljebb meg hátrébb van is kép.
-
Recon666
Közösségépítő
Ma kimentem egy fél napra egy környékbeli tóra. Egy Amurt sikerült partra terelni, a másik 3 leszakította az előkét. A nádtől 2-3 méterre horgásztam 0,20 főzsinórral és 0,10 fonott erőkével, de azzal a 3-al nem bírtam. Muszáj volt erőltetni, másképp a nádba kötöttek volna ki azonnal, de kevés volt oda ez az erősségű szerelék. Mindenesetre 3:1 a tigrismogyoró javára a csemege kukoricával szemben.
Ide horgásztam;
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz KonzolKartel #12139 üzenetére
Nemvolt szerencsére! És szélcsend volt hálisetennek.
Üdv: Csabee.
-
dragonfx
veterán
válasz Csabee. #12138 üzenetére
kőerbererki megálló ott nincs se duna semmi.nos?
nekem rapala mérlegem van kb 13 éves, akkor volt 13e..kurva drága de masszív cucc csaka kristály pár helyena digitális kijelzőn eltünt apálcika.lehet ezt szerintetek javítani kicseréltetni valami pesti szakival olcsón?látszik így is a kilo csak nézni kell 10 centiről.
amugy én egy euro shoppos 1500ft.os huzossal mérek mostanság digitális 2 mikro ceruzával vagy.teljesne okés 2 éve.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest