Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Nekem a 700as sorozat van ami már párnázott a pántnál. Viszont a műanyag minősége és fogása nagyon rossz. Sötétben pedig nehez kitapogatni a gombokat vagy bekapcsolni.
Pozitívuma hogy jól működik a zajszűrés, sokáig bírja az aksi és a 30 ezres ára teljesen vállalható. -
kakuk.tamas
addikt
Én imádom a WH-XB910N-em, április óta nyúzom. Buszon imádom, meg játékra is.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Arcképgyáros
-
juuzer
addikt
válasz Dr. 444Hertz #2 üzenetére
igazából szerintem itt eleve bejön a fejhallgató vs füllhalgató kérdés.
Egyébként van 710 és XM-em is, a 710 egyáltalán nem szólt rosszul. Igaz, hogy az XM4 meg minden másban konkrétan rommáalázta kb 3-4x annyiért. Jó cuccok lesznek, várósak mindenképp!
Vamos a la playa.
-
Arcképgyáros
Feltéve, hogy csak a basszus kell, és nem számít a hangminőség...
Imádom a Sony cuccokat, van BT fejesem és fülesem is tőlük (nem is akármilyen), de azért 12 ezres fejhallgató helyett inkább egy Airpods Pro-t használnék.
Akinek van füle hozzá, az tudja
Kinek mi.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
törölt tag
12ezerért dübörgő basszus, Sony minőség, gyakorlatilag felmossa a padlót a 120ezres airpods próval. Az előző generáció volt rajtam, maxra tekerve ugy dübörgött valami zúzós Rap szám alatt a basszus, hogy nem is kérdés, mi éri meg jobban. Mármint akinek van füle hozzá, az tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Vírusirtó topic
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Bober Tv - online tv
- Plazma TV topic
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- A Nokia Lumia főhajtás is Android 15-re váltott
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Spigen AlignMaster üvegfólia iPhone
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- ÚJ Apple iPhone és iPad alkatrészek számlával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest