Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MPowerPH

félisten

válasz MPowerPH #55422 üzenetére

Gyorsan korbenezve, osszeszerelve, ujonnan ezen az aron mit kaptam volna. £1470 -ert itt van ez, igaz ez tenyleg all mountain. Nehez, es az alkatreszek sem nagy markak, amik rajta vannak. Avagy szinten ezen az aron itt van ez, megrosszabb felszeretseggel, szinten 2kg-val nehezebben.
    Ez mar azonos tudasu, szallitassal lenne £2300. Szoval +£900 a 27,5" -ert.

A vazon es a telon kivul nalam is minden zsir uj volt. Bar maga a vaz is majdnem makulatlan... Szoval nem tudom, hogy olcsobb e, nekem nem az jott le.

(#55424) Runner_fxr: Probaltam mind 29"-t, ami nalam abszolut kilove. Nem ereztem magam jol rajta, nem is veszek soha olyat. A 27,5" nem volt rossz, de oszinten mondva nem ereztem nagy kulonbseget, es az elonyeit sem lattam az alatt az 1 ora alatt, amig mentem vele.
    Az a 600k meg tulzas, mert ebbol a vaz, telo, kerekek azok, amik kerekmeret specifikusak. A vazon sokat nyertem, azt 1 ev mulva is nyereseggel adnam tovabb(mert kaptam hozza spec nyeregcsovet, headsetet, meg BB-t, amik magaban csak siman megernek £120-at). Telon buknek egy £20 -at, meg a kerekeken a felet, ami kb £80. A tobbi alkatresz barmikor atrakhato egy masik bringara, merettol fuggetlenul. :) Meg nincsenek apron 27,5" -os vazak. Kesobb az lehet egy alternativa. Kereket arra is siman osszedobok £150-ert. Telo meg azonos aron lenne, mivel a tapered villak olcsobbak. :)

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák