- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt a szentjánosbogaras Nothing Phone
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz MPowerPH #55422 üzenetére
Gyorsan korbenezve, osszeszerelve, ujonnan ezen az aron mit kaptam volna. £1470 -ert itt van ez, igaz ez tenyleg all mountain. Nehez, es az alkatreszek sem nagy markak, amik rajta vannak. Avagy szinten ezen az aron itt van ez, megrosszabb felszeretseggel, szinten 2kg-val nehezebben.
Ez mar azonos tudasu, szallitassal lenne £2300. Szoval +£900 a 27,5" -ert.A vazon es a telon kivul nalam is minden zsir uj volt. Bar maga a vaz is majdnem makulatlan... Szoval nem tudom, hogy olcsobb e, nekem nem az jott le.
(#55424) Runner_fxr: Probaltam mind 29"-t, ami nalam abszolut kilove. Nem ereztem magam jol rajta, nem is veszek soha olyat. A 27,5" nem volt rossz, de oszinten mondva nem ereztem nagy kulonbseget, es az elonyeit sem lattam az alatt az 1 ora alatt, amig mentem vele.
Az a 600k meg tulzas, mert ebbol a vaz, telo, kerekek azok, amik kerekmeret specifikusak. A vazon sokat nyertem, azt 1 ev mulva is nyereseggel adnam tovabb(mert kaptam hozza spec nyeregcsovet, headsetet, meg BB-t, amik magaban csak siman megernek £120-at). Telon buknek egy £20 -at, meg a kerekeken a felet, ami kb £80. A tobbi alkatresz barmikor atrakhato egy masik bringara, merettol fuggetlenul. Meg nincsenek apron 27,5" -os vazak. Kesobb az lehet egy alternativa. Kereket arra is siman osszedobok £150-ert. Telo meg azonos aron lenne, mivel a tapered villak olcsobbak.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- Dji Mavic Pro + Goggles szemüveg!
- Seiko 5 SRPE51K1 Monokróm Automata Karóra // Teljesen új // Jelentősen ÁR ALATT
- GRETSCH G2622T/TG Streamliner Center Block elektromos gitár
- Seiko 5 Sports - SRPD59K1 - Automata Karóra // SOSEM HORDOTT, FÓLIÁS // ÁR ALATT
- Daniel Wellington Classic Mesh Óra Pakk (2db) // Teljesen ÚJAK // ÁR ALATT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest