- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz lsebestyen #305868 üzenetére
Hát az tényleg jó vétel volt rá. Lapierre - gyakran vannak komoly akciók, lesz még szerintem. Jó áron forgatják - már ami a spec-et illeti - sok más márkához képest.
És a 6 éves gari a rosenál? biztos van baleseti csere gari is (nyomott áron kapsz új vázat)[ Szerkesztve ]
-
balintbaba
tag
válasz lsebestyen #305868 üzenetére
Gondolom, akik ezzel járnak kritériumokra odakinn, nekik a garázsban ott áll 10-15 ezer dolláros nyugati technika is. Ilyen versenyen azért sokan minden évben buknak legalább egyszer, főleg ha minden hétvégére van valamilyen esemény szervezve - így nem kell a drága törött vázat cserélni. Egyébként a többi kínaitól sem kell félni, nem törik el az sem az ember alatt csak azért, mert nincs rajta valamelyik nagy gyártó neve.
Ha új Shimano hajtással lenne az új bicód, akkor a mostani hajtókarod is típusidegen lenne, mindegy, hogy Ultegra vagy 105, de mindkettő működne. Az Ultegrával kapsz két kis gombot a váltókaron, kisebb súlyt, picivel jobb féket, lehetőséget a sprintgombokhoz. Én a 105-öt választanám. De továbbra is fenntartom, hogy Di2-s TCR a legjobb vétel 1 millió körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest