- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz ReFleXx #257243 üzenetére
Egész életében sportolt, crossfit, terep futás, jóga, túrázik, régen montizott és most országútizik is. Mivel sokat nem eszik, elkerülhetetlen volt, hogy idővel látszani is fog rajta a sportolás
#257248 Dark Archon: én nem vagyok annyira átlagb*zi, a 180km körön kétszer néztem rá, ha már az orrom előtt van a Garmin, csak hát avl kérdezte mennyi idő alatt jártuk meg és gondoltam hozzátartozik. Szerintem az a sz*r, amikor valaki nem tud nyugodtan tekerni és az átlagért bringázik, személyesen is ismerek pár olyan outist, akik 30km/h alatt fel sem rakják a tekerést stravara és bandázáson képesek mindenkit b*szogatni, hogy gyorsabban, mert nem lesz meg a 30-as tempó sem . Mondjuk nem csodálom, hogy inkább az outisokat fenyegeti ez a betegség, mert aszfalton általában ha a táj unalmas vagy már unalomig ismert, más nem nagyon van ami motiválja a ridert, csak a táv és a tempó. Terepen az edzettségen kívül szinte minden a terepviszonyoktól függ, ott nincs olyan, hogy legyen meg a 20-as átlag, mert nem mindegy, hogy sziklakerten, sárban vagy gravelen tekersz. Mondjuk ott is rá lehet buzulni a szegmensekre és a KOM-okra .
#257253 ZolkoW: nem rossz hely, egynek elmegy, de a környéken nekem a hargita Csíki oldalán jobban tetszik, főleg a csíki havasok, gyimesek vagy hagymás hegység fele. Csak ne lenne ennyi veszély.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs