Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• flash-

veterán

válasz Hasaggymeg #211618 üzenetére

megmondom őszintén én picit laikusként ajánlgattam,a Canyont pl többek között a geo táblázat alapján, meg az ismert minőség miatt,+próbáltam már egy 26-ost,haver is nagyon szereti,Cube analog után is érzi a minőségi ugrást, nem tudom egy átütőtengely mennyire számít, ebben nem vagyok képben, biztos akkor hogy sokat jelenthet, nekem a trekking nem olyan és és nem csavarta a 180 as tárcsa a suntour telót vagy leglaábbis nem éreztem(de biztos hogy egy átütős után már érhezném), de persze más egy trekkingnek a terep felhasználása mint egy montié előbbi terepen is olyan túrás jelleggel használható inkább, még egy mtb -al csapatni is lehet, lehet hogy a gyorsabb kanyaroknál jön ki?

jjeahh :"A Deore alatti váltókról jut eszembe,:" hát elképzelhető, én nem ismerem,én a testbike-on olvastam ott azért általában meg vannak vele elégedve(az Alivio-val) de nyilván függ a felhasználás szintje is,nekem Deore van a trekkingen de a szerelő (én sem) nem tudja jól beállítani hátsó soron 21ről 24 re után kell húzni a kart mert nem vált..(hova vigyem? :D :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák