- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
Ármester
válasz G@ben #140938 üzenetére
Ennyi...
samujózsi: pillanatnyit valószínűleg nem mér jól, ezért írtam a hosszabb távot. Ott nem kell mást tennie, mint a 3 pont közötti távolságot elosztani az idővel. Ott már nem számít, hogy cikkcakkban veszi a jelet, vagy sem, mert a program rá fogja kalkulálni az útra.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
ZolkoW
őstag
én is inkább letettem a külön szenzoros mérésről, sok km esetén már százalékban kevesebbet téved a gps, igaz, a max sebességben, meg a pillanatnyiban lehet pontatlanabb, de elviselem. mondjuk nálam nem produkált még olyan kiugrásokat,mint egy srácnál láttam, hogy 107km a max, ami szerintem akkor is túlzás,ha nagy a lejtő, és bringaedző az illető :)
biztos írtam már, most kölcsön van egy Btwin szenzorpár, amit párosítottam a kis Brytonommal. Na azok sokat késnek, és a kerékkerületet táblázatból néztem, lehet hogy mérni kellett volna, de felfelé csalt is. A gps alapú kijelzés nem késik, és a saját pedáldordulat-szenzorom sem.
[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
-=RelakS=-
veterán
Én az egyik bringámhoz most állítgattam újra, a másikhoz majd akkor, ha visszakapom.
Google maps 7,8km-t írt egy jobbára egyenes szakaszra.
Az egyik bringámmal 7,9km-nek, a másikkal 7,6-nak mértem eddig
Strava meg tojik a GPS-re, ha a kilométeróra azt mondja, hogy ez 20km, akkor 20 lesz
Egyes szegmensek hosszát néztem még meg, hogy azt hogy kezeli, és ott is ugyanezt láttam: egyik bringával kicsit többnek, másikkal kicsit kevesebbnek mértem.GPS-ről meg annyit, hogy ha nagyon cikázik ide-oda az út két széle között, akkor az is tud kuka lenni. Volt, hogy a 22km-es utamat 25-nek mérte a Sony Xperia Z, annyira pontatlan vacak benne a GPS.
6030D
Egyszer meg kellene nézni, hogy a pöpecül beállított óra, és a manualban meghatározott kerékméretből jövő beállítás között milyen különbségeket lehet mérni Emlékeim szerint a valós beállításnak nem sok köze van a táblázathoz.[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
- Nem menekül a Facebook-függőségi per elől a Meta
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest