Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz jjeahh #140102 üzenetére
Nagyon ki vagy te a lejtőzős videóktól, pedig azóta sem látok senkitől élvezetes mászós videót, sőt a saját 40 perces, szinten menős videóm is egy dög unalom, pedig szép a táj. Mutatja is a nézési átlag, kb 3,5 perc a 45-ös videónál
De majd 20 év múlva biztos jó lesz visszanéznem legalább nekemKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Runner_fxr
Ármester
A kettőt így nem lehet összehasonlítani. A lejtőzés a MTB sport szerves része, ezt nyilván lehet kezdő, meg profi szinten is űzni. Nekem nem a videóval volt/van bajom, hanem a cross fit jellegű edzéssel. Szerintem abszolút szembemegy mindennel, amit az elmúlt 100 évben csináltak az emberek, izom és erő fejlesztés kapcsán. Össze vissza rángatják a súlyokat és különböző cirkuszi mutatványokkal fűszerezik mindezt. A súlyzókkal szabályosan kell edzeni, ha rángatod, lóbálod annak előbb utóbb sérülés és ízületi kopás lesz az eredménye. Ezek kb megkerülhetetlen, alap szabályok egy edzőtermi, súlyzós edzés kapcsán, ezt fogják először megtanítani egy kezdőnek, a gyakorlatok szabályos végrehajtását! Ne legyen igazam, de kíváncsi leszek mi lesz ezekkel a cross fit-es csókákkal kicsit idősebb korukra. Mivel viszonylag új sportág, még nincsenek igazán hosszútávú tapasztalatok benne. Mert a klasszikus súlyzós edzéseket ha ésszel, szabályosan csinálod, akkor kb életed végéig tudod csinálni, károsodás nélkül. Számtalan öreg bodys van, de abban nem vagyok biztos, hogy lesz sok öreg cross fit-es is. A másik probléma a szerhasználat, ami nyilván ugyan úgy megvan a cross fit edzések mellett is, akár kezdőknél is, elnézve némelyik izomzatát, az aligha menne cucc nélkül. A szteroid még akkor is veszélyes játék ha szabályosan végzed a gyakorlatokat, mert olyan gyorsan hozhat erő növekedést, hogy azt az ízületek nem mindig tudják követni és megsérülnek, elkopnak. Most ha ehhez hozzáveszed azt, hogy még nem is szabályosan végzik a gyakorlatokat és mindenféle, vakmerő cirkuszi mutatványt is beiktatnak, nem nehéz elképzelni, hogy mi fog történni hosszútávon.
[ Szerkesztve ]
-
X2N
őstag
Nem volt különösebb oka, nézegettem már egy ideje mit kellene venni, kb minden DH külső 40-45euro-ba kerül, és jókat írtak mind a WTB. Schwalbe,Continenta külsőkről. Mindenki Minionokat vesz, nekem is most Maxxis-ok voltak 2 évig, most mást is kipróbálok. Sima Soft keverék, a Supergravity-s szúrásvédett de úgy voltam vele ha most beválik a lötyi akkor nem kell az.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest