Hirdetés

Aktív témák

  • MZsoltee

    veterán

    Sziasztok.

    Lett egy bringám. 10 éve még gyerekkoromban sokat bringáztam, Pécs- Mohács oda-vissza volt a legdurvább távom ~75km.
    Most hogy újra bringa lett a tulajdonomban, hála egy kedves ismerősnek próbálgattam kicsit magam. Lenyomtam egy Újhegy - belváros (Imperátor-Fittboys erről még később) - Malomvölgy - belváros kört ~25km és nem lett izomlázam nem szenvedek. Ennek nagyon örültem, mert visszafelé még hajtottam is. Menekültem az eső elől! ;]
    A következő nagy terv az a Pécs Orfű útvonal lenne, az új kerékpárúton. Erre járt már valaki? Pécsiek, Pécs környékiek előnyben. Mennyire megterhelő? Páromat is vinném magammal, 2-2,5óra alatt letudható a budai vámtól?
    Erre készülve bringáznánk kisebb köröket a környéken. Tudnátok egy-két jó útvonalat, nem halálos mennyiségű szinttel országút (sok autó) nélkül?

    Mint feljebb írtam voltam két kerékpár-szervizben. Sajnos a bringa amire szert tettem sokáig használaton és karbantartáson kívül volt. Csapágy problémák vannak a hajtásnál (közéső agy) és a hátsó keréknél. Gondoltam két boltot felkeresek és kérek árajánlatot. Az Imperátorban 10-12k-t mondtak, míg a Fittboys-ban 6k körüli összeget. Ez az árkülönbség elég nagy majd kétszeres. Mi ennek az oka? Ha megéri kiadom azt a +5-7k-t, de fölösbe nem tenném.
    A bringa nincs napi használatban. A szezonra 1000kmnél többet semmiképp sem terveznék. A helyi viszonyoknak köszönhetően sok a domb, amit meg kell tenni vele.
    Jah és egy Fuji Odessa-ról van szó.

    Válaszaitokat előre is köszi! :R

    A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

Aktív témák