Hirdetés

Aktív témák

  • MarioAna

    senior tag

    Üdv!
    Gondolkozok rajta, hogy lecserélem a CST Cyclops külsőmet a bicajon, mert elég nehezen lehet vele haladni (2.4-es méret miatt elég nagy a gördülési ellenállás?). A felni egy Sun Mammoth monstrum, lehetséges, hogy keskenyebb külsővel normálisabb tempót tudnék diktálni, kevesebb fáradással :DDD ?
    Vagy szerintetek erre a felnire bármit rakok, "nehéz" lesz a haladás?
    Igazából menet közben annyira nem zavaró, mert már megszoktam, csak ha ráülök egy elől-hátul 1.95ös gumis bicajra, szinte suhanok vele, az enyémmel meg nem lehet annyit gurulni. Maga a bringa is nehéz, egy Focus Dirt Decision 2.9 vázra épített hibrid-valami :), elvileg 13.75 kg (ezt találtam neten, gondolom ez az össz bringa súlya volt gyári állapotban. Na most az enyém kapott egy novatech agyas+DT küllős Sun Mammoth-ot, meg előre egy RST CAPA T8 telót+szinte minden cserélve rajta, tehát olyan 15kg-ra minimum tippelem) .
    Városban-aszfalton használom 90%-ban a bringát, normális stílusban, tehát nem ugrálok vele stb, csak a padkázás miatt (meg a jó ajánlat miatt anno használtan lett beletéve a Mammoth felni).

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák