Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
Aktív témák
-
törölt tag
Hát tényleg nem jó autók közt menni, pláne hétfő reggel 7-8 körül, amikor mindenki meg van zakkanva.
Az a baj, hogy ez egy elfuserált város, itt a négykerekű járművek dominálnak keményen. Épp tegnap figyeltem, hogy még hétvégén is mennyire sokan ülnek autóba, mintha csak hétköznap lett volna. Az emberek ennyire végtelenül kényelmesek, hogy mindenhová fuvaroztatják a valagukat. Tegnap mert még villogó zöldön átmentem bicikliúton, és egy f*szfej épp kanyarodott a haverjaival (szokásos, hogy zebra, zöld, és közben kanyarodnak az autók ott), megkaptam a 'mocskos rocker' jelzőt. Színvonal megvan. -
ludsimon
veterán
Őszinte leszek, én eléggé stresszes vagyok az autók között, és nem valami élmény.
Bicikli út használhatatlan minőségű, plusz rátesz a nyugdíjas tempó (15-20km/h).
Xantomas tudja miről beszélek, ott teker a bicikli út közepén ~15-el, megelőzni lehetetlen, le is késtük a lámpát, és piros lett.Terepen nyugodt vagyok, jó levegő, nincs autó, egyszerűen inkább nevezném azt kellemes időtöltésnek, mint az autók közt.
Azt hiszem kezdem belátni, outizni kellemesen nem lehet.
KaraDani is ugyan így volt, emlékszem mikor írta.
Mondjuk ez nem változtat azon, hogy ne biciklivel menjek mindenhova ahová kell mennem. (suli, bolt, stb...)
BKV rosszabb.undefined
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- Subaru topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone 11 (product) RED 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Withings Scanwatch 2 38mm
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - RTX 3060 Ti GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!
- FC 25 PS5 cd játék , szinteúj eladó!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest