Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
Aktív témák
-
Chaser
legenda
Sok a szabadidő -persze ennek a 12 órázás az ára-, normálisan be vagyok jelentve, fizu szódával de elmegy, mindig van ilyen-olyan + juttatás, mindenféle orvosi vizsgálat ingyen, ezt a céget nem érintette a "válság", senkit nem küldtek el. Aki akar kb nyugdíjáig dolgozhat ha főbenjáró bűnt nem követ el, mondjuk piásan megy be és elkapják Na azért sokáig nem tervezem hogy maradok, de elnézve Kméten is a rengeteg megszűnt melóhelyet hirtelen nem tudom találnék-e manapság gyorsan másik melót. Beosztásunk megvan 1 évre előre, néha azért változik, de 90%-ban év elején már tudom mikor dolgozok és mikor nem, átlagban havi 14-15 nap, amikor nekünk van üres napunk másik műszakok dolgoznak, ha erre gondoltál volna
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GrandeP
addikt
Ajtókat belülről spaniferezd össze....
Ablakot ne mosass, ha már bevizezték, tedd be 1.be és nagy gázt...
Gumit használj...
Minden városban fix trafi, többsége nem müxik, de sose tudni, viszont a rendőrség az éberen kameráz reggel-délben-este.
Minimum 2 felni+gumit vigyél magaddal... a mi útjainkat istenítik, szted akkor ott milyen lehet?! Olyan kátyú h kamion eltünt benne.
Eurót nem szeretik, illetve igen, de nagyon jó váltással.. nekik jó.
Matricát is vegyél...Azthiszem ennyi... balkánabb mint mi (pedig azért Hungarisztán se kispályás)... de azért elviselhető.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
A határok asszem ugyanazok. Fizetni jó kis lei-el lehet!
Én nem tudom h van-e nekik autópályájuk.. mert én még nem láttam, pedig igo szerint azon mentem! De akkor mit keres egy falu, lovakkal, indiánokkal az autópálya közepén?
Szóval azt mindenképp kell venned.. nem tudom h neked is olyan kell-e mint nekem, vagy van külön kisebb autóra is, de én 7 naposért 7 ajrót fizettem... ami amúgy 6,X lett volna, csak mondom, jól váltják az ajrót.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
bartucc
addikt
-
popp
aktív tag
Nem is tudtam, hogy elköltözött a lingvin, majd csekkolom, köszi.
DeltaPower:Jöhetnek még a tippek diplomakötésre, ha valaki tud valami egyebet!
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
GrandeP
addikt
-
DeltaPower
addikt
ezt egyes házaknál (pl. az én cm elite 331-em is ilyen) a csatlakozóval áthidalják és a line-outot elágaztatva visszakötik a backoutra hogy mindkét helyen szóljon (alapból ezeket zárja jumper és így szól a hátlapi).
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
aXXon
őstag
Mire leszervezném, hogy elmenjek Tiszakécskére egy erre megfelelő járművel és mire ott feltúrnám a cuccot. Egyébként sem nagyon fűlik a fogam ehhez a dologhoz, de ha itthon hamarabb jutott volna eszembe a dolog, akkor valószínűleg itt a villanegyed környékén tettem volna egy próbát. De annyira azért nem fontos, hogy egy másik városba keresgéljek más szemetében
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
God Vazzeg
veterán
Mellissa a legjobb
Ezt a céget ismeri valaki? Mennyire megbízhatóak?
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
Hülye kérdés, de ha ismered a kép forrását, hátha tudsz válaszolni : nem tudod véletlen mi a neve a hölgynek?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
vikcsi
senior tag
-
D@ni88
addikt
hát máskor a bithuval is ez volt. Fél évig nem volt, akkor nyomták meg nagyon az Ncore-t. Addig kis fika oldal volt, a bithu azóta meg kicsit beszürkült. De hát most ezek szerint a másik nagy tracker is kap egy pofont.
Bixen is látszik a kiesés úgy mint anno a bithunál...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Elemlámpa, zseblámpa
- Subaru topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Keresek-Hegel H390
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest