- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Aktív témák
-
akom
őstag
válasz DeltaPower #18449 üzenetére
Mindjárt megkérdem !
-
Chaser
legenda
-
GrandeP
addikt
Nincs valakinek olyan autója amin lehetne büntetlenül gyakorolni a sippptuningot?!
Nincs....
Jóvan csak kérdeztem....
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Szerintetek ha feltennék egy DC++-ot... találnék rajta aktív személyt?!
Él még ez a fajta "játék"?
-
GrandeP
addikt
Na akkó bünti....
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz GrandeP #18463 üzenetére
óó én nemrég kerestem valami zenét felpattantam még mindig van 1-2 ezer ember némely hubon, de mostmár nem csak magyaroknak van mint régen, simán leáldozott.. keresni se bírtam nemtom az új szabályokat hagytam a francba. Régen valami nagy hubon vip tag voltam ami semmit nem jelentett de én kurvára örültem neki
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
GrandeP
addikt
válasz daninet #18465 üzenetére
Ind...n modi voltam.... ami szintén nem jelentett semmit sem, mert akkora csetelések voltak, h a chat.hu gyakorlatilag postagalamb volt hozzánk képest...
Meg még voltam rengeteg vip helyen, de a fene sem emlékszik már rá... szép volt, jó volt más korszak volt...
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz ekrisztian #18467 üzenetére
Megnéztem, az "ekrisztanöccse" nick még szabad... gyorsan csapj le rá!
-
GrandeP
addikt
Észrevettétek, hogy mióta drága a benya....
Azóta gyakorlatilag vagy nagyon haladósak az utak (nincs senki) vagy 5.ben mennek 35-el a parasztok?!
Elöbb 2 gyök ment ennyivel, egymás mellett, felezőre rámentem, villogtam 2-3-at, erre nem egymás mögé mentek, hanem a 2 szélére, így én középen előztem, ami nem szép dolog...
Aztán mire ezt letudtam, belebotlottam egy másikban, hálisten ő egyedül volt, de a belső sávban...
-
aXXon
őstag
Elsőke.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
Ez meg lemaradt:
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
vazzz
őstag
Eladó SE x10 mini, t-mobilos, 3hetes. Csere érdekel Nokia e51, vagy e73-ra, garis, t-mobilos érdekel.
-
GrandeP
addikt
Ezt ti h fordítanátok le? Spanyol írta, priviben, egy helyen... szerinterk mire gondol?
friend..if interested..i have xprogram...i sell...sorry..i pay..
-
vazzz
őstag
Namégegyszer... csere E63, vagy E71... (korán van még...)
-
DeltaPower
addikt
válasz GrandeP #18479 üzenetére
van egy mk3-as fiestám, karbis+manuál szivatós aszem totál tranyós gyújtással, mindenesetre semmi kampjúter. akarsz bele csipptuningot csinálni?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Maxon
tag
-
gabe_
őstag
Hali!
Hová érdemes kecskeméten laptopot vinni javíttatni? Ahol olcsón, gyorsan és jól dolgoznak...Sovány szakácsban sose bízz!
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
Aktív témák
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs