Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Deadzone41

    őstag

    válasz cotagg #71920 üzenetére

    Tegyük hozzá, hogy az, hogy a kationos gyantával ioncserélt víz nem jó, csak az én elméletem. Nem tudom mennyire befojásolja az ízeket, valamint élettanilag hogy hat. Létezik a kevert ágyas gyantás ioncserélés is, ami valszeg egy drágább eljárás, és ez nem ad hozzá semmit a vízhez, csak kiveszi belőle a Ca-t és Mg-t, de a vizek palackjain nem találod meg, hogy hogyan készült. Az angol oldalak erre miért nem figyelmeztetnek, fogalmam sincs :).
    A legegyszerűbb az, ha valaki kicsit is komolyan gondolja ezt a dolgot, vesz egy RO vízszűrőt 15-50 ezerért, és nincs több műanyag szemét termelés vsz.

    Parci: Pécsi vagyok, sanjnos nem sűrűn járok Pesti kávézókba, így nem tudom. Gyanítom csak filtereznek velük, vagy csókosoknak húznak vele presszót is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák