- Honor Magic V2 fél év után
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz Deadzone41 #55997 üzenetére
Nem beszél itt senki tompa késről, de az élezésnél keletkezik minimális sorja, kisebb egyenetlenségek stb, amik ha lekopnak egyenletesebb lesz a szemcseméret. Gondolom, ez áll a dolog mögött. A Mazzer a darálóit én is úgy tudom, hogy bejáratott késekkel árulja, de az új kést már nem bejáratva veszed. Volt szerencsém vadi új Robur késekkel darálni, és azt kell mondanom, a Lux minden szempontból elverte. Nagyon. 10 kg után lett használható, 20kg után érzem, hogy talán beállt már. Ettől nem tompul egy Robur kés, amit 1000+kg kávé darálására terveztek de valami miatt kellett ennyi, hogy optimális legyen a darálmány. A Socratic amikor mérte pl a HG1-t, akkor katasztrofálisan szerepelt. A tulajdonosok kérdéseire derült ki, hogy vadonat új darab volt, így aztán nem csoda, hogy nagy volt a szórás. Kicsit bánom, hogy nem videóztem le a feneketlen karos kezdő csapolásokat, jó lenne illusztrációnak. A kisebb késeknek biztosan nem kell ennyi, de egy pár kg biztosan szükséges.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden ami hőszivattyú
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tippmix
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest