- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 fél év után
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
válasz jveres #38816 üzenetére
Az azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem pepecselek túl sokat semmivel, Catlernél kicsit elkavargatom a rögöket, tamperelek és megy a kávé, nincs ugye nyitott szűrőm se, szerintem lehet hogy én nem vagyok elég alapos/megszállott ehhez a teszthez, mert tényleg két egymást követő körben is van olyan hogy hol így, hol meg úgy érzem. Az már körvonalazódik, hogy ugyanúgy mint a Pharos/Hg próbálgatásnál, itt is picit keserűbb, kávébb ízű a kofi a motorossal, ami pl. a család többi tagjának egyértelműen bejövősebb, mint a tekerős jobban kiemelt gyümis jegyei. A breville gépeid újak voltak anno?
Catler védelméről nincs szó, azért az egy kis "háztáji" őrlő, nem is nagyon használtam az utóbbi időben, nem az a kategória hogy "beleessen" az ember, ahhoz azért kicsit komolyabb portéka kellene legyen, hogy ilyen kötődés alakuljon ki, mondjuk egy Hg One. Arra a Catlerre kb. úgy tekintek, mint egy tálas mixerre a konyhában ilyen téren! :-))) A főző már más kategória, azt tényleg szeretem használni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs