- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Itt az első kép a 2024-es Nokia 3210-ről
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 7 - magabiztos folytatás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
-
Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
lo Némi autóipari kitekintés után egy középkategóriás autót mutatok be, ami az észszerűség műhelyében készül.
-
Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
ph A cég megoldása centralizált vezérelhetőséggel, masszív radiátorral és robusztus ventilátorokkal igyekszik vásárlásra csábítani.
-
Premier előzetesen a Gray Zone Warfare
gp A mai naptól hivatalosan is elrajtol a játék korai kiadása PC-n.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
Höhöhö! Most olvastam el ezt a hozzászólásodat. Én is dolgoztam ott egy ideig, a B&V üzletágnál. Jó kis hely az. Még mindig a Sodex-ho főzi az ebédet?
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
TheVeryGuest
senior tag
Úristen! Ennyi minden nem változhatott meg. Vagy mégis?
A B&V (Bankok és Biztosítók) lehet, hogy nincs már meg, már akkor sem volt sok köze hozzá, mikor ott voltam.
Mikor én SYSDATA-s voltam céges sport volt a Sodex-ho-t szidni a newsgroup-ban. Mindenki leírta, hogy mit talált a tányérjában ebédkor. A másik óriási probléma az volt, amikor kicserélték a papírtörülközőket a WC-ben. Kis híján lázadás tört ki.
Hah, régi szép idők!“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
TheVeryGuest
senior tag
Akkor Rog biztos lemaradt a régi épület felrobbantásáról is.
Ja, mindig elfelejtem, hogy új neve van. A régi mailcímek se mennek már?
Életemben először a Sodex-ho menzán láttam porcukros túrós tésztát. Ha csak rágondolok is a hideg futkározik a hátamon.
Na és sikerült az új kantinosoknak hozni a régi színvonalat?
[Szerkesztve]“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
TheVeryGuest
senior tag
Ja, csóri sodex-ho feltalálta a kétszersült meg a háromszorsült krumplit. Villával nem is lehetett enni, mert több ment a földre, mint a szádba.
Mifelénk azt aki a túrós tésztát jó zsíros sült szalonnakockák nélkül eszi szerintem simán megkövezik. Kivéve ha úszik a vizen, mert akkor fából van tehát boszorkány és megégetik.
Aki édeset akar egyen vargabélest.“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
TheVeryGuest
senior tag
Oops! Akkor félreértettem a vak kollégás hsz-odat.
Szerencsére előkerült egy PSE-s kolléga is.
U.I.: Legközelebb majd meggyanúsítalak, hogy ScanSoft-os vagy. Majd egyeztetünk, hogy mikor.“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
TheVeryGuest
senior tag
Hú, de zsírul átkötötted a mega-off-ot on-ba!
Reméljük Rog-ot nem rettentette el a kantin minősége.“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
TheVeryGuest
senior tag
-
TheVeryGuest
senior tag
válasz Strottler #465 üzenetére
Szerintem ha már nem érzed kihívásnak a munkádat keress másikat. Ilyenkor lehet kényelmesen, amikor nem küldenek. Nincsa para, hogy munkát kell találnom, éhen ne haljak, sokkal fesztelenebb az ember. Élvezet így munkát keresni, interview-kra járni.
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry