- iPhone topik
- Van még Nokia telefon!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Köszi!
Közben esato-n utánnajártam a dolognak, ala natúr nem lehet kezdőlapot beállítani (vicces hogy a p800ban lehetett), a könyvjelzőknél a listában legfelsőt nyitja meg alapban. Nálam megoldotta a dolgot, hogy kitöröltem a T-s bookmarkot, így az SE Start page jön be a telóról, de gondolom a függő telefonokban nem engedélyezett a szent témobil oldal eltávolítása
Wlan is mondjuk régebbi routerekkel nálam gondolkozott a dolgokon, Dlink 614+al állandóan leszakadt, mekis SMC-vel meg ment tökéletesen.
Programkínálat ami még egyenlőre soványka, bár most találtam szótárakat, nem valami igényesek, de azért használhatóak
Nem vagyok egy nagy mobilspíler mondjuk, de pl. az Open Transport Tycoon UIQ portja szíven ütött, tekintve hogy egyetlen stratégia játék amit imádtam
Lemmingék meg asszonyt szórakoztatják el elég jól, ilyenkor nem kell halgatnom a minek nekem ilyen telefont legalább
Skipqer: köszi, már tiszta a kép, nálam kártyaolvasó veszély nem fenyeget, tekintve, hogy mp3ból van kb 40 szám amit meghalgatok, így azt feltehetőleg egyszer másolom csak fel és 3 évig halgatom megint Filmnézés annyira nem prioritásos, talán ha kijön rá is a smartmovie (csak mert nincs kedvem átkonvertálni 3gp-re és hasonlókra a 4 giga smartmovie-s filmpakkom)
[Szerkesztve]Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest