Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hobbyone

    aktív tag

    Vaterás rendelésem eddigi történései:

    Július 6-án leütöttem egy kis értékű (2k alatti) ruházati terméket. A megrendelésnél a megjegyzésbe leírtam, hogy ajánlott elsőbbségivel kérem, nem simán ajánlottan, mivel még a héten meg szeretném kapni. A vásárlási értesítő alapján rögtön el is utaltam a pénzt.

    1. feketeleves: kiderült nyaralni van, de ígértet kaptam, hogy a nyaralásból visszatérve hétfőn (07.13.) rögtön postázza majd.

    Közjáték: tegnap írt, hogy feladta a kért módon. Megadta a küldeményazonosítót, de persze hazai levél esetén nem működik a posta internetes nyomkövetője..

    2. szopás: a k.rva posta nem volt képes kézbesíteni a levelet a mai napon. Ilyen még nem fordult elő velem, mindig megkaptam a feladás utáni napon. Természetesen ki fogom még belőlük verni a 90Ft-ot, amivel többet fizettem a semmiért.

    3. szerencsétlenség: miután biztossá vált, hogy ma nem érkezik meg a levél, kértem az eladót, hogy küldje el a feladóvevény fényképét. Megtette és látom, hogy 345Ft volt a posta, lévén 100g alatt maradt a súly. A hirdetésben a 250g-ig való érték volt megadva: 525Ft, ennek megfelelő az elsőbbségivel növelt összeget utaltam: 615Ft-ot.
    Így érthetővé vált számomra, miért nem küldte el a feladóvevény fényképét..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák