- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz madgie #173772 üzenetére
Én is körbenézegettem a watch 5-öt, látom hogy barometrikus magasságmérő egy ideje már van bennük, de az 5-be bekerült az iránytű is, ennek örülök. Sok olyan funkciója van ami nagyon tetszene és használnám, de az az 1 napos akkuidő az egyértelműen visszatart (a fenix 5x-em 7-10 nap között megy használatfüggően).
Érdekes dolgokat tud a watch, de megszoktam a garminnál már hogy nincs érintőkijelző (ez eleinte furcsa volt) cserébe víz alatt is kezelhető a menü, vagy hóesésben kesztyűben. Illetve, nem tudom, hogy fizikailag mit bír ki a watch, a fenixnél pedig csodálkozok, hogy mennyi mindent kibír, a watch ránézésre egy kicsit törékenyebbnek tűnik.
Azt hiszem ha kijönne egy apple watch egy hetes üzemidővel, akkor elcsábulnék. -
SÖ
addikt
válasz madgie #173772 üzenetére
Simán beátdozgató az oled ha a hosszú üzemidőről van szó. Engem 2 hónapja kapott el az okosóra vásárlási láz. Aktív 2-t néztem ki (44 acél) amit már lehet is kapni volt is a kezembe. Viszont azóta képbe került Vivo watch-a 2 hetet ígérnek úgy hogy közben mér 24-be. Igazából mindent tud de még nem kapni. Más OS van rajta, csak gyári appokat tud futtatni egyenlőre. Q4-ben jelenik meg és már nagyon várom. Olyan lesz amilyen akkor is veszek egyet mert nagyon bejön a grafikája és 14 napot ígérnek.
Ja, VivoWatch SP
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs