Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz Sukta 95 #140778 üzenetére

    Direkt probalgattam 7 plusszon, es nem hinnem, hogy sokkal jobb lehetett frissites elott (en mar egybol frissitettem amint meglett a telo, es nem is hasznaltam 3.1-el).
    Ma delutan 24 ora alatt 62%-on allt az akku, es nem volt ugyan tulterhelve, de kb 3 ora tenyleges hasznalati ido jott ossze 1.1 ora telefonalgatas, 30 perc gmail, kis bongeszes, kis facebook, volt benne navigacio is gmaps-el, youtube, messenger, keves kep meg egyebek. A hatterben futasokat nem szamoltam.
    Telo szerint 3 ora 51 perc volt a hasznalat ezen ido alatt amiben gondolom a hatterek is benne vannak. Minden normal beallitason automata fenyeron vegig wifi es 4G (ami epp volt). Bt csak alig volt bekapcsolva egy-ket kepatkuldeshez airdropon.
    Nem hinnem, hogy korabban ket nap alatt osszejott volna egy pluszon tenyleges 7,5- 8 ora hasznalat, mert kb az lenne tobb mint ami az elso 24 orabol leszurheto (valahol 6,5-7 ora kozotti tenlyeges hasznalatig siman elketyegne ugyanilyen hasznalattal a masodik nap vegere).
    Persze lehet csinalni uridoknek tuno szamokat, viszont atlagos hasznalatban ennel tobbet nem nagyon, es csodalkoznek ha korabban szamottevoen tobb ment volna.
    [kép]
    [kép]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák