Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz marinea2 #9414 üzenetére
Nem összehasonlítható, mert az egyiknek max. 3,8ghz környékén van a vége léggel, míg a másiknál lehet akár 4,3-4,4ghz is.
Azonos órajelen nem lenne nagy különbség, de a játékok mindenképp jobban szeretik a wolfit. Q6600@3760mhz-en 3d06 alatt megfigyeltem hogy a max. fps nem volt számottevően látványosabb viszont a min. fps jóval magasabb, ill. nem zuhan akkorát mint Q6600-nál.Lehet itt ütközik ki a több L2 cache jótékony hatása.BemApo: Macera nélkül? Nekem az 1,4V is macera nélküli és az 1,250V is.Tök jól megfogalmaztad, szóval ne is várj értelmest választ a kérdésedre.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
slett27
addikt
válasz marinea2 #16972 üzenetére
X3 8750, ahol kivan használva minden mag. Röviden, tömören. Itt nézegess.
[ Szerkesztve ]
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
nagyúr
válasz marinea2 #18159 üzenetére
Ha nagyon gyenge a lapod és a RAM-od, ám te mégis tuningolni szeretnél, akkor a magasabb szorzó miatt esetleg megérheti, de ugyanaz a két mag, szal nem megy tovább. Ha alapon járatod, akkor minimálisan ugye gyorsabb az E85. Ha tuningolsz normális deszkában, normális RAM-mal, akkor azon a 3k-n végy egy 7 decis Jagert, meg 2 üveg sört.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
sNORh
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hisense LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- SörcsaPH!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest