Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dreizwanzig

tag

sziasztok!
    Lehet, hogy nem ez a jo topic, de nem talaltam jobbat. Aukcion vettem egy HP 8470p notebookot. Raktam bele egy SSD-t es szeretnek ra win10-et telepiteni, csinaltam is egy bootolhato pendrive-ot. Viszont ott jon a bibi, hogy nem tudok USB-rol bootolni, valszeg le van tiltva biosban, viszont nem tudok belepni a biosba, mert le van jelszavazva es nem tudom a jelszot. Az elado sem, valami ceges leselejtezesbol lehet a gep amugy.
    Hogyan tudnek ravarazsolni win10-et?
    - Tudok valami trukkot csinalni hogy el tudjam inditani a bootolast USB-rol? (pl hirens boot cd-t hasznalva?)
    - Tudom valahogy resetelni a biost? (utananeztem, elvileg van ra megoldas, de ott is ponthogy USB-rol kene bootolni)
    - Egyeb otlet, hogy hogyan tudnam elinditani a win telepitest a pendrive-rol?

Ha DVD-re kiirnam a WIN10-et, akkor mukodne, de nincs masik gepem amiben van DVD :D (jelenleg megkerni sem tudok senkit)

Új hozzászólás Aktív témák

• Bobb2

újonc

Sziasztok!

Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
    Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
    Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
    Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
    Köszi.