Hirdetés
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Android szakmai topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
G25-tel még mindig nincs meg a késztetés.
Akkor már inkabb egy Redmi 10C vagy 12C.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
janeszgol
félisten
Ennyiért ez megvásárolható nyugodtan. Éppen azt néztem, hogy az általános minőség nem csak a kijelzőknél, hanem a kameránál is bőven nőtt. Kamerában pl egy A5 2017 sem jobb (sőt!).
A kijelző vállalható, az SoC a HD felbontás mellé vállalható. Ram ok, kamera ok, akku ok.
Nyugodtan meg lehet venni. -
Újabb plecsni kéretik: elfogadható.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
törölt tag
Ez kukázható a Moto G32 mellett!
Most rendeltem családtagnak 6/128 verziót vörösben 60900;-ért nem sarki gsm boltból! -
janeszgol
félisten
válasz Jack Hunter #3 üzenetére
Az tényleg illik rá.
-
szs85
tag
Most (2023 május vége) az Emagnál van 50e alatt Moto E40, Moto G22 (Mediatek G37).
Moto G31 57e-ért (Mt G85)
Moto G32 6/128 60e-ért (Snapi 680).És csak az Emag-ra néztem rá.
Köszönöm a tesztet, én szeretem nézni hogy a belépő kategóriában mit nyújtanak a gyártók, mert sok vásárlónak ebből az árszegmensből lesz benyomása egy márkáról.
-
Hallosz
senior tag
Ilyen is kell a piacra, nem szükséges top mobil mindenki kezébe.
-
maczera
aktív tag
A 6,5 hüvelykes képernyőhöz a 720 x 1600 pixeles felbontást kissé aránytalannak érzem.
-
aktív tag
Úgy gondolom, a maga helyén kezelve (azaz a belépő kategóriában) nem is rossz.
-
MarciKING24
tag
Nekem is pont ez lett volna a kérdésem, hogy ebben a kategóriában a nagy kedvencem ellen a Moto E40nel szemben ez mit mutat?!
Straight outta Compton
-
kbyte1024
veterán
Sokan írjátok, hogy a kategóriában ez jó pedig nem! Azt kéne megerteni, hogy a kaka az kaka marad. Függetlenül az árátol, ráadásul írták hogy van jobb ennél. Ez már régen is sz...r volt és most még aztán végképp az.Senki nem mondta hogy csúcs telot kell mindenkinek de ez....
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
bteebi
veterán
válasz Jack Hunter #3 üzenetére
Amúgy jó ötlet. Vagy lehetne akár olyan is, hogy "Végül is", "Jobb híján..."
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
kbyte1024
veterán
válasz Pro Koryak #20 üzenetére
Hagyd ra neki minden jó ami olcsó ezt már megfigyeltem. Használja ezeket a telokat egészséggel még 2030-ba is.Pont!
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
janeszgol
félisten
válasz Pro Koryak #20 üzenetére
55 ezer ft. Ennyiért már ne várj sokkal többet. Elmúltak azok a idők, lapozni is kellene a naptárat, illetve néha kinyitni a híreket.
Ott a Moto E40, meg a Redmi 10C és 12C. Hardveresen jobbak? Jobbak. Kijelzőben? Nem jobbak. Kamerában? Jóval gyengébbek.
-
bteebi
veterán
Ehelyett sokkal inkább vennék használtan egy valamivel normálisabb telefont ugyanennyiért... mondjuk egy Samut vagy egy Sziamiaút. Nyilván egy használt telefon sem lesz "hibátlan", fizikailag biztosan nem (tutira nem lesz valóban karcmentes), de persze kinek mi a fontos. Telefonálásra, meg nagyon alap dolgokra ez is jó. Akinek meg nem elég, az pengessen ki minimum háromszor, de akár öt-hat-hétszer ennyit egy "jó" telefonra.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Insanati
csendes újonc
Lehet tudni, hogy idehaza/Európában az NFC-s vagy az NFC nélküli modell kapható? Csak mert sehol sem látom feltüntetve a pontos modellszámot. Fontos szempont volna az NFC annak, akinek venném, illetve nem igazán szeretne átszokni az EMUI-tól radikálisan eltérő rendszerre.
-
Pro Koryak
addikt
válasz janeszgol #25 üzenetére
Adj hozzá ~10e-et: redmi note 10, redmi note 9, körberöhögik ezt.
Ha megvan már az 55e-ed, akkor gyűjts még 3 hétig és vegyél ilyet vagy hasonlót.
Mert ezzel a telóval csak szopol majd.Ez meg még olcsóbb is redmi 10
-
janeszgol
félisten
válasz Pro Koryak #35 üzenetére
A Note 10 jó telefon.
A Note 9 elmegy, a Redmi 10 elmegy. De jobbak, mint ez a Honor. -
lujo10
aktív tag
Köszönöm a tesztet
Immáron most már van ilyen is, biztosan van ennél jobb, olcsóbb, kicsivel többért nagyobb tudású....., de ez mindig is így volt/lesz. Hát ez vanEgy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
aktív tag
-
hardver1985
tag
720 x 1600 képfelbontás eddig olvastam el elég is volt.
Megbízhatóságom: 260 pozitív...
-
törölt tag
válasz hardver1985 #46 üzenetére
A Redmi4X 720x1280 pixeles, egy 70x140mm-es (kicsi, kézreálló) házban, kávák nélkül 62x110mm-es kijelzővel.
A tűélestől az is messze van, de elviselhető/megszokható/használható.Ez a tepsi viszont fel sem merül nálam (pedig elég nagy kezem van a 191 centimhez). Nem tudom miért kell tolni ezt a kötelező kétkezes használatot az összes telefonnál. A fő piacukon, Kínában még kisebb az átlagemberek keze.
-
janeszgol
félisten
válasz #27070592 #47 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam. Én még sokáig a kis telefonok "élharcosa" voltam, de már elfogadtam a telefonok méreteit. Pedig ott van pl az XZ2c. Nekem van kettő is belőle, állati kényelmes telefon. Sajnálom, hogy nem a Galaxy S8 idejében terjedtek el ezek a gyorstöltési technikák. Ketté szedni az akkut vagy három felé, mondjuk 3x 1000 mAh, azt sokkal gyorsabban fel lehetne tölteni és akkor nem sok embert érdekelne, hogy csak 3000-3500 akkus telóink vannak.
Sajnos az akkugyártók későn ébredtek, a telefonos cégek meg nem erre fektették a hangsúlyt, hanem elsőnek megnőttek a kijelzők és aprádonként nőttek az akkukapacitások, míg elértük azt, hogy ma az 5000 mAh egy tök belé méret.
A gyorstöltés meg (nálam a 20W nem gyors, hanem a 60-80W az, bár a 3000-3500 mAh-s akkuhoz elég lenne a 40-50W is) később kezdett elterjedni, fejlődni.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Ha már bíró uras szójáték: hogy kell ejteni a márka nevét? your honor mintájára angolul, vagy magyaros kiejtés szerint h-val?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL 512GB Obsidian, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Fekete, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Hazel, Szép Állapotú, Független, Szürke, Garanciális, Házhozszállítás
- Xiaomi 13T Dual Sim 5G - 256/8GB telefon újszerű állapotban ELADÓ
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro / valamint Honor 200 256 Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest