Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz _NCT #33749 üzenetére

    extra csomag, havi 600e beerkezes (nekem hitelkartya-biralat ota csak utalas, nem tudom kell-e fizu legyen amugy neked a lakashitelhez), es amugy 20e-ig ingyen utal vagy fizetesi kerelemmel leszedheto konnyen a 600e is ingyen (de a standard 300e utalasi limitet fel kell elotte emelni - ez olyan mint pl. a szolgaltatoi beszedesek hogy csak a webbankon tudod, mobilban nem, de webbankra tudsz mobil qr kod belepest, nem ve'szes).
    En ugy hasznalom hogy mindne beszedesi a hitelkartyan (1%) plusz azt hasznalom a mindennapokban is gpay alatt, idonkent dkj-re is, es aztan mikor ki kell fizetni a hk-t, akkor a sima szamlara utalok, azzal a beerkezo pipa, majd onnan a hk-ra.
    Megjegyzem, torvenyileg nem lehet olyan hogy szamlavezeteshez kotik a szerzodest, teljesitheted mashonnan is. Mas kerdes, hogy kihozhatnak olyat, hogy 2x annyi a kamat, ha nincs szamlad, igy kvazi csak ugy erdemes. Egyebkent jellemzoen kell valami koztes technikai szamla, mert amugy a hitelbe lennenek ossze-vissza ujraertekelesek ha nem az adott napon erkezik ra penz, szoval vszinu fenn kell tartani, esetleg at lehet alakitani technikaira (nalunk a zero-t mikor kh felmondta akkor ez tortent).

Új hozzászólás Aktív témák