Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz Andras.Imre #72162 üzenetére
Ezt látva előtörtek a régi emlékek, azt még nem tudom, hogy ezek jók vagy sem.
Jó lett gratula!
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
Már majdnem 1 éves a popcorn gép, hétvégén megy nyugdíjba, meguntam, hogy olyan bazi nagy és betolakodik a privát szférámba.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
Igaz egyelőre a kábelekkel nem bajlodtam, de még nem tudom tetszik-e így a torony hűtő vagy esetleg cseréljem le egy topflowra...de annyit szoptam régen a topflow-val, kicsit rettegek tőle.
-
Ispy
veterán
válasz vezeralmos2 #72186 üzenetére
Már így is kezd megfagyni a proci.
-
Ispy
veterán
válasz Angie™ #72201 üzenetére
Erről a kazettás cuccról eszembe jutnak az idők, amikor az enterpriseba kellett betölteni a játékot, ami 22 perc után kiírta, hogy load error és kezdhettem előről egy fejállítás után.
-
Ispy
veterán
Alakul a setup, a két ikeás gaz egészen más szintre emeli az összképet."Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
-
Ispy
veterán
válasz zed1983 #72266 üzenetére
Köszi.
Ez egy dell 2721 DGF, WQHD monitor.
Először zajos volt, de aztán rájöttem, hogy 50%-on mennek a ventik, visszavettem 10%-ra, ami kb 530 rpm, így nagyon minimális szélzaj van csak, ami pont elnyom minden más egyéb cicergés (ami egyébként nem nagyon van). Illetve még a táp ventit is bekapcsoltam, mert semmi hangja és így legalább nem áll meg rajta a por.
-
Ispy
veterán
Úgy döntöttem nem kőll harisnya, naturba nyomom...csak így nem jó a fésű, szívás.
-
Ispy
veterán
válasz hegegabi80 #72339 üzenetére
Van többféle metódus, ez ugye nem egy új találmány, hanem old scool, ha rákeresel a cable lacingre, akkor van ott minden. Kábelkötegekre is van többféle variáció. Persze egy gyorskötöző gyorsabb.
Kábelkötegre a tépőzár is jó megoldás.
Nekem most ez egy kísérlet, da az már most látszik, hogy nagyon faszán tartja a kötés a vezetékeket.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Annó már kisérleteztem valami hasonlóval a metisben, bár ott csak összekötegeltem a kábeleket azt kész. [link]
De durva, a fiam még mai is ezt a palit kártyát hajtja.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz hegegabi80 #72344 üzenetére
-
Ispy
veterán
Öles léptekkel haladok, kicsit kuszább talán így harisnya nélkül, de most már ilyen marad. Viszont áll, mint katiban a gyerek. A fekete szilikon kábelt nehéz megregulázni, a másik meg csúszik, mint a jég.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz fudi2002 #72363 üzenetére
Igen, van ilyen is, de a vizek nagy része nem ilyen, pont ahogy írtad drága, kb ott van értelme, ahol léggel nem lehet megoldani, vagy ha dízájn. Ha házon kívülre rakod az egész gépet, akkor is halk lesz.
-
Ispy
veterán
Elkészültem, most egyelőre elég a számítógépből...
-
Ispy
veterán
válasz Angie™ #72399 üzenetére
Gondolkodtam olyan megoldáson is, pinteresten vannak jó képek, ahol a falra van felfurva az egész gép, mint egy kép, kiterítve minden cucc, de ez egyszerűbb volt azért.
Nekem egy volt a fontos, hogy minél kisebb helyet foglaljon az asztalon és az sem baj, ha jól néz ki, nekem tetszik, szóval siker.
Ja és könnyű legyen szétszerelni, mert persze vannak 10l-es itx házak, de oda apám pajszer kell, hogy összerakd, a metist is ezért utáltam meg, mert 5 óra volt összerakni.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz marinea2 #72406 üzenetére
Furmarkkal meghajtottam, amikor kész lettek a tápkábelek, vga 60, proci 50, ugyanazokat hozta, mint a tower 100-ban, és a hangja sem volt rossz, igaz ha játszok úgyis fülessel, szóval nem izgat a hangja.
-
Ispy
veterán
válasz TESCO-Zsömle #72409 üzenetére
Lehet hozzá venni aio bracketet és akkor vagy az elején vagy a hátulján, vagy mindenhol fog lógni radiátor, ha rákeresel az xtia proto l-re, akkor találsz sok képet. Meg a honlapon is vannak képek.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz Angie™ #72413 üzenetére
Reddit tele van konfigokkal, sok 4070 meg 4080, meg mindenféle erőmű, de azok általában vízezve vannak, van ami aio, van ami épített.
A hátránya ennek a konstrukciónak ahogy olvastam, az a szendvics panel kialakítás, jelentsen ez bármit is.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz TESCO-Zsömle #72412 üzenetére
Hát azért csak elfér benne egy 4080, egy 360-as radiátorral meg atx táppal, szóval ja, nem egy gyufásdoboz.
Akit picit akar, annak ott van az xproto mini.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Egyébként először egy hydra minit akartam, de nem szállítanak hozzánk, na ez pici.
-
Ispy
veterán
válasz pkrisztian89 #72469 üzenetére
Ne a falra szereld, hanem arra a fekete oldalsó panelre. Vagy olyan házat vegyél, amit el tudsz forgatni és a jobb oldalán van az üveg panel, valahgy fura most, mintha a monitor nem középen lenne, hanem kicsit el lenne tolva jobbra, bár ezt képről nehéz megítélni.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz SoulReaver #72587 üzenetére
Régen is baromság volt.....én is simán válaszolok külön, egyébként követhetetlen melyik válasz kinek megy mire.
-
Ispy
veterán
válasz KROK640 #72615 üzenetére
Nos lehet ez meglepő lesz, de a hekkerek nem személyesen hozzád fognak benézni, hanem szépen írnak egy botot, ami végigmegy a hálózaton és ahol talál rést, oda beprobálkozik. Nekem is volt folyamatosan ilyen kéretlen vendégem, aki a tűzfalon kopogtatott állandóan....volt kínai, meg tököm tudja honnan, szóval tíltanom kellett a magyarországon kívüli bejövő kapcsolatokat.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz vezeralmos2 #72618 üzenetére
Sima win defendert használok, ha nem mész minden kétes linkre rá nagy baj nem lehet, mentés legyen, legalább 2.
-
Ispy
veterán
Van úgy, hogy a dolgok rosszra fordulnak: infinity valley javítás, jó kis móka....
De úgy néz ki a beteg életben marad.
-
Ispy
veterán
Remélem most már semmi nem szarik be, beüzemeltem az új 60%-os billt, majd kiderül hány óra alatt fogom kiüzemelni.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz SoulReaver #72660 üzenetére
Igen, a reggeli kávésbögre helye, dedikált.
Lekéne végre csiszolnom és olajoznom az asztallapot, mondjuk már így is mindenféle nyomok vannak rajta, de ami késik, az későn jön.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz SoulReaver #72663 üzenetére
Táblásított tölgy, meg itt vár a tung olaj, meg a dán olaj vagy 3 éve, hogy megcsináljam végre.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz mefistofeles #72762 üzenetére
Pedig régen jellemző volt az olcsó házaknál, hogy vékony, éles lemezböl voltak a házak és tényleg egy rossz mozdulat és el tudtad vágni vele az ujjad.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest