- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Félreértés ne essék: egyáltalán nem nézek sorozatokat, nem az én műfajom, általánosságban írtam, nem a konkrét produktum kapcsán.
Egyébként meg jah, most már megnézem a kommenteket is, mielőtt egy film elé leülök, és bár így is belefutok időnként 1-1 olyan produktumba, ami nem tetszik, de annál drágább az időm, mintsem hogy woke/feminista/fasiszta/kommunista/akármilyen propagandát nézzek. És ahogy nézem, nem vagyok egyedül ezzel.
Sebaj, előbb-utóbb egyre többeknek csordul túl a pohár, és a nézettségben ez látványosan meg fog mutatkozni. Ahogy a női Ghostbusters meg Ocean's film is akkora rettenetes nagy siker lett ugyebár... -
Egon
nagyúr
Jah, a "különösen üt" jó kifejezés, csak mondjuk más értelemben használnám. Baromira uncsi, ha a szórakoztatás vékony (és egyre vékonyabb) mázán átüt bármilyen politikai üzenet: filmet azért szoktam nézni, hogy szórakozzak, ha bármilyen politikai "kiáltványra" vágyom, akkor ilyen témájú kiáltványokat olvasok...
Nem véletlen, hogy már az első női Sherlock Holmes filmhez bekommentelték sokan az egyik népszerű torrent portálon (több tucat lájkkal ellátva), hogy lassan ideje lenne egy "politikai film" kategóriát létrehozni a letöltéseken belül - nyilván személy szerint messziről kerülném. Ebből a szempontból tök mindegy, hogy fasiszta vagy antifasiszta: még egyszer, szórakozni, kikapcsolódni akarok (akár a háború borzalmait 1-2 órára elfelejtendő), nem szájbarágós módon politikai üzeneteket látni-hallani...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest