Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kotomicuki

    senior tag

    válasz salaam #5270 üzenetére

    Tegyük hozzá azt is, hogy - főleg QM-ben - 5 egyéni játékos játszik, szintén 5 egyénivel szemben, és csak a magasabb fokozatokban van ténylegesen olyan "csapat", ahol a felállásról is lehet dönteni.
    Ha pedig választani kell - QM-ben - , hogy másokat segíts a csata alatt, vagy magad szeretnél csinálni is "valamit", akkor nyilván a sebzéskiosztás lesz a döntőbb elem, hiszen játszani szeretnél, nem másokat kísérni, segíteni, másoktól függeni a TE játékodban.
    A törés-zúzáshoz, romboláshoz meg mindig kevesebb "skill" kell(ett), mint a mentéshez, életben tartáshoz (, építéshez) - utóbbi sokkal több figyelmet, koncentrációt is igényel, így, ha szórakozásképp, kikapcsolódásképp játszik az egyén, akkor inkább az előbbi csoportból választ magának karaktert.
    Az utó-ítéletektől meg már alapból úgy áll a QM-hez az ember, hogy ugyan kit is lehetne ott support-olni... (nagyon gonosz smile)

    Ill. a mai társadalmunk kiölte azt a fajta fegyelmet, alázatot, ami egy (jó) support-hoz kellene, sokan már nem is tudnának (jól) "játszani" velük. (Régen, egy másik játékban, még "igazi" német szerveren, leütöttem a "Lőszert!" gombot és szinte azonnal látszott a minimap-on, hogy legalább ketten mozdulnak erre. Ha pedig én nem mozdultam a másiknak, ui helyzetben, akkor először figyelmeztettek, majd finoman kidobtak onnan, mint a közösségbe beilleszkedni és azért tenni nem tudót. Bezzeg, ma már...)

    A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák