- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
hi!
benéztem egy év után, és eltűnt a varázsszőnyegem >_<
a peccsel ugrik az eddigi cucc?mikor érdemes valós játékosok ellen tolni? ha pl a moderate ai elleni sikerül?
az nv játékhoz mindegy, h milyen módban, fokozaton játszom?
hogy érdemes fejlődni? tanulgatom a diós varázslónőt. erre feküdjek rá vagy másféle (support, tank) hőssel is játszak folyamatosan?
előre is köszi a válaszokat
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
reelc
veterán
válasz ADAM1337 #18601 üzenetére
Nekem nincs OW-m, sőt ezt a HoTSot is ma kezdtem. Sosem játszottam még ezzel a stílussal.
A Friend listemen senki sem játszik ezzel a játékkal.Felveszlek, engem is felvehet aki akar. Igazából az ingyen hősöket akartam bezsákolni (hátha kedvet kapok valamikor a stílushoz, akkor jól jönnek), aztán elkezdtem kicsit játszogatni vele ha már fel van telepítve. Akkor meg ugye legyen meg az eredménye.
mrsnikt#2491 -
tepenzed
őstag
quick match-ből kivették a régebbi mapokat? 2.0 óta kezdtem el megint játszani, de a régi kalózos, gardenes, tomb, diablos pályákra még egyáltalán nem dobott. Legtöbbször sivatag,hanamura és curse
-
DaveNo1
veterán
Nem, a magical mountok között ott kell lennie. Amúgy az összefoglalóban le van írva többnyire minden, csak egy-két része nincs frissítve.
tepenzed: Nem, csak ideglenesen kivettek 4-5 mapot az új map miatt.
ADAM1337: Első Q-hoz még elég AI ellen, másodiktól már min. QM-ben kell tolni.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
reelc
veterán
válasz ADAM1337 #18606 üzenetére
Már a következő hét van.
Nekem furcsa ez az egész. Sosem játszottam ezzel a stílussal. Olyan mint egy RTS, csak limitált egység van, mind hős/commander és más-más irányítja.
A pályák tetszenek, (Warcraft, Starcraft téma ismerős volt), a többi majd kiderül nagyon új még nekem ez az egész.
Annak örültem, hogy a játék fut rendesen az ősi gépemen.
Most kicsit pihentetem a Diablo 3-at, amíg tart ez az event maradok (ha közben meg nem unom), utána meglátom mi lesz.
Mondjuk azon kicsit csodálkoztam, hogy coopot választottam a gép ellen - amit kezdőre állítottam - és lvl2-esként egy csapatba kerültem akár lvl58-assal. Így persze statisztikailag ő visz mindent.
Meccs után annak a szavazósdinak van jelentősége? Amikor ott vannak a karik, és alattuk lehet nyomni egy számot?
Assassin packot választottam, úgy alakult, hogy Jainával. Próbáltam még másik 2 karit is. Majd kialakul. Nem tudom mire való ez a kari, de kb. a 35%-át én romboltam az épületeknek. Gondoltam akart valami pozitívat is felhozni mellettem a játék. -
Peppo
őstag
Videokártya tekintetében meglepően igénytelen a játék. Régebbi darabokon is játszható. Procit viszont szereti kínozni.
Coop módban bárkivel összekerülhetsz. (És igazából QM-ben is. A matchmaking finoman szólva... )
A szavazásnak semmi jelentősége. Hízlalhatja az egód, ha sok szavazatot kapsz.
Jaina éppen a rombolásra van kitalálva. Ellenséges hősöket is tudja bántani, és nagyon jó minionok ellen is.
-
reelc
veterán
Kösz a válaszokat.
Akkor Diablo 3 féle matchmarking van.
Proci a gond nálam, ezt nem írtam. Azért írtam hogy meglepődtem szépen fut a játék.
Most láttam, hogy estek legendary cuccok (narancs és zöld), viszont semmit sem tudtam kezdeni velük. Gondolom nem nekem estek. Utána egyből vitt a szavazós képernyőre, onnan meg kilépés van. Szóval ha esne olyan amit feltudnék venni, az hogyan működne, mikor? Akkor nem vinne tovább a szavazós képre, hanem lenne lehetőség felvennem?
A Daily Quest majdnem megvan.Látom hogy aktív nálam boost pack, gondolom mint új játékosnak. Ennek fényében elég gyenge lesz később az xp és a gold. Persze ha nem lesz egy rakás friendem a bénázásokhoz, gondolom.
-
Peppo
őstag
Azok a cuccok csak a diablos pályákon esnek, és csak a látvány miatt. Nem lehet őket felvenni. A HOTS-ban nincs olyan értelemben vett loot, mint a Diabloban. Meccs után kapsz aranyat, és ha valami kerek szintet elértél a hőssel vagy a profiloddal, akkor lootboxot, amiben skin, mount vagy valami egyéb dolog van.
Igen, most stimpack van egy hónapig, utána az xp és az arany mennyisége csúnyán visszaesik. Stimpack amúgy pénzért vehető. Aki komolyan gondolja a játékot, annak érdemes lehet.
-
DjDanee87
addikt
Ha erre a legendary cucc esőre gondolsz, az csak a "pálya része". Mivel Diablos pálya így ér véget, de valójában nincs ott semmi fölszedni való loot.
-
reelc
veterán
Van ez a Free to Play Hero rotation.
Arra rájöttem, hogy ez a reklám, pénzes Heroekat ki lehet próbálni korlátozott időre.
Ha mondjuk elérek az egyikkel pár szintet, és később újra visszakerül rotációba, akkor megmarad a szintje, vagy 0-ás lesz újra?
Röviden: sima kezdő casual játékosnak érdemes foglalkoznia ezzel a funkcióval, vagy inkább a megmaradó Heroesokkal? Persze azt értem hogy a Free is előrébb viszi az accot, de a karit?(#18614) DjDanee87 :Igen, köszi arra, ismerős is volt, és szedtem is volna felfele.
[ Szerkesztve ]
-
savior
őstag
A starter chest nevu ladat miert kaptam?
volt benne egy epic 7 napos stimpack es egy epic sonya.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
ChromeX
addikt
Üdv arra van valami magyarázat hogy miért esett le iszonyatosan az FPS a frissités utan? Más tapasztalt ilyet?
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz savior #18619 üzenetére
Elvileg azért, mert megcsináltad vagy a tutorialt vagy a challenges-t. Akik 2.0 előtt megcsinálták, nem kapják meg visszamenőleg.
Más:
A Nexus Challenge 2.0 hetek mikor kezdődnek? Szerdánként?"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
DaveNo1
veterán
válasz J0shu4M1ll3r #18621 üzenetére
Elvileg igen.
ChromeX: Ha Nvidia drivered van próbáld ki a legújabbat.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
holozis_HUN
veterán
Ahh ezt ott kel a honlapon.... Mármint az Nv honlapján.
[ Szerkesztve ]
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
reelc
veterán
A Loot Chestek hogy működnek?
Mindegy milyen szinten és kinél nyitom ki? Gondolom a megszerzés szintje és karija számít.
Ha XP boost van benne, gondolom összeadódik a még meglévővel, szóval kitolja még X nappal? -
DaveNo1
veterán
válasz holozis_HUN #18623 üzenetére
Elvileg ez MAgyarország nem érvényes, de lehet próbálkozni.
reelc: Összefoglalóban benne van.
Amúgy minden hős szintlépés: 1 loot chest
Minden 5. szint: rare chest (ebben most nem vagyok biztos)
Minden 10. szint adott hőssel: +1 hős loot chest (ebben az adott hőshöz kapcsolódó legalább 1 db cucc van)
25 szintenként: 1 epic chest fix epic loottal[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
holozis_HUN
veterán
Ma deffeltem egy ilyet Genji-vel
-
holozis_HUN
veterán
Ma deffeltem egy ilyet Genji-vel [link]
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz holozis_HUN #18629 üzenetére
Ez nagyon beteg, az lvl20as mindenkire ható deflect talent sebez ennyit?
Mikre talenteltél leírod? -
holozis_HUN
veterán
válasz Trk.Adam87 #18630 üzenetére
Igen, lvl 20 talent, hogy mindenkire sebez.
Ezt használom: [link]
Ugye lvl 1-en változó, hogy mit hozok, egyik sem túl acélos, majd ami neked jobban áll. lvl 4-en a stack az egész jó szerintem, egész gyorsan megvan, jó kis sebzés növelés és jó combo vele lvl 13-on a dupla D, azaz ugrás, mert ha meg van 75, akkor egy D ugrással 2-őt visszatölt, dupla ugrással már 4-et. Aztán lvl 7-en a deflect shield. Ulti az változó, 50-50% hogy melyiket hozom. 13-on ugye a dupla D, 16-on az, hogy a dflect többet üt vissza (33%-kal!) majd lvl 20-on a Deflect stack, azaz ha megvvan 6500 kivédett dmg a deflecttel, akkor mindenkire visszaüti. Ez a 6500 egész gyorsan megvan.
Amúgy kedvencem Towers of Doom, ugye ott a core környékén gyorsan, sokat rádsebeznek. Na oda benyomod az E-t, majd shield és visszaversz csomó dmg-e, úgy simán kinyírsz bárkit
HJa és a defelct fix dmg-et ver vissza, szóval hiába kapsz be 1 dmg-et, visszaversz annyit, amennyit a skillnél ír (lvl 1 asszem 75) szóval nem a kapott dmg-től függ. Ja és a mérget nem üti vissza, úgy vettem észre.
Beküldtem wtf momments-be, hátha
[ Szerkesztve ]
-
ROBERTOH
őstag
válasz holozis_HUN #18629 üzenetére
Gratula!
Mivel lehet csinálni ilyen videót?ez a kedvenc aláírásom
-
BoneDragon
veterán
Anno betaval sokat toltam, aztán abbahagytam. Poénból most visszajöttem 2.0 miatt és nagyon rá cuppantam a játékra. Veszélyes.
-
DaveNo1
veterán
válasz holozis_HUN #18626 üzenetére
You must be a legal resident of either the United Kingdom, Sweden, Norway, Finland, Denmark, France, Germany, Austria, Switzerland, Spain, Poland, Russia, Turkey, Czech Republic, Netherlands, Belgium and you must be 18+ to be eligible to participate.
You are not prepared.
-
ROBERTOH
őstag
válasz holozis_HUN #18633 üzenetére
Köszi az infót, ennek utána nézek
más:
aki szeretné most gyorsan letudni az 5 meccses küldit AI ellen, az keressen meg
VovaTheHUN#2838ez a kedvenc aláírásom
-
holozis_HUN
veterán
válasz DaveNo1 #18635 üzenetére
Akkor mind 1 Pedig egy gtx 1060-nak örültem volna, úgy is olyat szeretnék
Bár FHD folbontáson maradnék nagyon sokáig, szóval lehet inkább várok a kövi szériás 60-as kártyára,
az tuti bőven elég lesz FHD-ra, úgy is olyan 1070 szint lesz elvileg...El errar es humano y el perdonar, divino.
-
ChromeX
addikt
válasz DaveNo1 #18622 üzenetére
Driver frissités és pár restart utan jó, bár szerintem régen több fpsem volt, érdekes ez az uj system. Mindneképpen szerintem az uj playereknek jó, a régieknek meg semleges. Én alpha óta jatszom kissebb nagyobb szünetekkel a master skinek egyediségének elvesztését sajnalom.
-
holozis_HUN
veterán
válasz ChromeX #18639 üzenetére
Én is felraktam az új drivert, hát, nem tudom, talán minimálisan jobb... De iagzából a hotsnak kellene valami komolyabbat lépnie, mondjuk motorváltás... Mert ez botrány..
Na de majd ha felhúzom a kis i5-3570k-mat olyan 4.5 GHz környékére, és ha akkor is laggolni fog, akkor ezen a játékon semmi sem segít (mert így azért eléggé komolyan meg fog ugorni az 1 magos teljesítmény, ami a játéknak kell).
-
reelc
veterán
válasz holozis_HUN #18641 üzenetére
Nehogy váltsanak motort vagy ilyesmi!
Örülök, hogy elbírja a gépem. -
DaveNo1
veterán
válasz holozis_HUN #18641 üzenetére
Az új motor drága, annyit nem termel ki a játék, hogy megérje fejleszteni.
You are not prepared.
-
holozis_HUN
veterán
????
Nekem gép: I5-3570k, gtx 960 4GB, 2x4 gb DDr3 1600 MHz ram. Játék SSD-n van.
Hots: 40-60 fps, sokat droppol, ez az idegesítő. Minden max.
Rainbow Six Siege: minden szinte maxon --> stabil 60 fps.... Meg se moccan.Azért van különbség a 2 játék között, R6 kicsit összetettebb, mint hots. Mind fizikailag, mind grafikailag....
Hidd el jót tenne a játéknak. Neked is jobban menne.
-
tepenzed
őstag
válasz holozis_HUN #18644 üzenetére
érdekes,nekem egy ennél sokkal gyengébb gépen is stabil 80 full hd-ban high/ultra beállításokon
-
Devas
őstag
válasz holozis_HUN #18644 üzenetére
A full grafika nem a te gyenge procidnak valo.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
csaabz
őstag
Hello!
Játszik itt valaki olyan laptopon, amiben GTX 940M kártya van? Ha igen, milyen beállításokkal, milyen felbontáson?
Mi a leglassabb notebook vga, amivel még elmegy a játék?https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Simba86
senior tag
válasz csaabz #18648 üzenetére
nekem a régi laposom i5-560m Nvidia NVS 3100M-mel. ezen olyan 30 fps-sel tud menni a játék.
a céges gépem i3-7100u egy Intel HD 620 társaságában, ezen már azért jó az fps isSiemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest