- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz Integra #2420 üzenetére
Csak német oldalon találtam magyarázatot (németből nem vagyok túl perfekt) de kb ezt jelenti:
Vannak gyenge, bizonytalan szektorok a vinyón (ezeket a HDSentinel nem írta ki?) Ezekből nemsokára bad sector lesz Amíg van olyan része a vinyónak amivel pótolhatja a kieső tárterületet addig nincs baj.
Lehet most a szakik megköveznek, de egy low level format segíthet, meg ismerek egy HDD Regenerator progit is (fizetős!) ami elvileg képes helyrehozni ezeket a hibás helyeket.
Mindenesetre fontos adatot ne tárolj rajta...Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
liksoft
nagyúr
válasz Integra #2420 üzenetére
Akkor ennek annyi. Ha már a szektort sem találja, akkor olyan adat sérült a felületen amit csak a gyár tud feliratozni. Egyet tudsz tenni. 160GB-os partíciót hozol létre rajta maximum. De célszerű inkább 120-at, így az SP nélküli XP-vel is kompatibilis partíciót kapsz. Ezt a winyót későbbiekben csak hurcolászásra érdemes használni, amire másolatot teszel csak. Vagyis nem ezen van az egyedüli példány. Egyébként egy számmal valahol többet írtál. Ha másfél terára kéne visszabutítani, de boldog lennék!
Szerk: Tényleg a HDD regenerátornak még adhatsz egy esélyt, de nem vagyok biztos benne, hogy meg tudja oldani. Viszont én már akkor sem bíznék ebben a hibás területben.
[Szerkesztve]Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Seagate 14TB SATA 7200RPM HDD!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 39.000.-
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- WD RED SA500 SATA 2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest