- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Nekem mobilon egyszerűen nem akar felkapcsolni hd felbontásra az alkalmazás, nem is látok semmilyen minőségbeállítási lehetőséget. Ez kb másfél éve, amikor utoljára fizettem elő, még működött telefonon is.
-
freeknight
őstag
Sziasztok
Hirtelen úgy döntött az android tv-s kliens, hogy nem lehet rajta nézni semmit, be tudok lépni, profilt kiválasztani, és ennyi, bármi mást szeretnék, pl csak a kezdőlapot megnyitni, annyit ír ki, hogy "nem érhető el a kért tartalom". 15 perccel ezelőtt még sorozatot néztem rajta, kiléptem, azóta csinálja. Amit már próbáltam: tv box restart, alkalmazás reinstall. Telefonon működik, illetve onnan castolni is tudok, így nézhető, ez különösen érdekes. -
freeknight
őstag
válasz MikeWazowski #7702 üzenetére
8 részes a sorozat. De azt sehol nem hallottam, hogy limited series lenne, szóval elvileg lesz folytatás, persze ha az HBO is így gondolja.
-
freeknight
őstag
Vegyél egy xiaomi mi box s-t, nekem is az van, garantáltan megy rajta kérdés nélkül az hbo max és a többi streaming is 4k-ban.
Csak kiveszed a dobozból és rákötöd a tv-re, semmi mást nem kell rajta állítgatni, a kezelőfelület akár egy set top box, a párod is simán elboldogul vele. -
freeknight
őstag
Nálam október óta megy, unokatesóm 2 éve használja. De ez is csak egy tech cucc, nyilván elavul egyszer.
Egyébként ezeknek a tv-okosítóknak ez a lényege, nem mindegy, hogy egy ilyen olcsó kis kütyüt kell cserélni, ha elavul, vagy az egész tv-t.
Ha nem bízol a stickeckben (pedig a fire tv is jó cucc), akkor ott van az nvidia shield tv, vagy az apple tv, de ezeknek meg is kérik az árát.
Az az igazság, ami hardver az android tv-nek szükséges, az belefér már egy stickbe is, szóval nem kell tőlük félni.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Új 26" Schwalbe Marathon GT 365 HS475 Dualguard 4 évszak kerékpár gumi
- 4U 24 3,5" SATA/SAS Ház+i3 8100+P840 RAID kártya+SAS Expander+15 1TB SATA HDD
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB 6GB RAM Dual kek színű TELJESEN UJ bontatlan
- Lenovo IdeaPad 1 15IGL7 15.6", 4 GB RAM, 128 GB SSD eladó.
- Lenovo Legion Go Z1-Extreme 512 2027 -ig garanciális
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest