Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    Mosógép ügyben szeretnék tanácsot kérni.

    Az energia és víztakarékosságtól sokkal fontosabb lenne, hogy minden szempontból tiszta ruhát produkáljon. Tehát megfelelő programon a poros-olajos munkásruhán is valami értékelhető eredményt tudjon felmutatni, ne csak simogassa és nedvesítgesse a legagresszívebb módban is. De ami legalább ennyire fontos, hogy kíméletes programon is alaposan öblítse ki a finomabb anyagú, szinte tisztán berakott ruhákat is, tehát egyáltalán ne maradjon mosópor foltos, vagy akár csak erősen mosószer szagú a ruha. Magyarul nem ECO logókat akarok, hanem tiszta ruhát, és ebbe beleértem magát a mosószert is. (Öblítőt eszembe sem jut használni, az ilyesmik nagyon könnyen irritálják a bőröm és amúgy is kiráz a hideg, ha vegyszer szaga van a száradó ruhának.)

    Azon túl jó a minél nagyobb betöltő nyílás, de nem sok kilogrammnyi ruhát mosnia egyszerre. Illetve jó lenne egy viszonylag értelmes gyártótól, de nem vagyok márka sznob.

    Ha úgy, akkor ne szálljon el az ár, lehetőleg 100k alatt kéne maradni (indokolt esetben lehet picit több, ha annyiért épp nagyon jó vétel valami). Szárítania nem kell (az tudom, hogy drága, és jobban megéri egy külön szárító...).

    Előre is köszönöm a javaslatokat. :R

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák