Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinesol

    veterán

    válasz koxx #84484 üzenetére

    A Bosch is begyárt a Miele-nek hűtő fronton, amennyire tudom a felsőbb kategóriás Miele amit biztosan a Liebherr gyárt, alatta Bosch / Liebherr vegyesen, gondolom amelyik jobb árat ad. Bár ettől függetlenül is köztudottan erős márka a Bosch, az LG-t én azért nem tenném egy polcra vele, egy fél szinttel alatta van legalább.

    laci06: A Liebherr kb. az egyik top gyártó hűtő fronton, azért nem találkoztál annyira a nevével, mert egyrészt nem gyárt mindenféle háztartási gépet, csak hűtésben utaznak, másrészt prémium márka lévén magasabb az ára is, nem annyira elterjedt, kevésbé ismerik, igaz az utóbbi időben azért már relative olcsóbb cuccaik is vannak.

    Mondok neked még egy nevet, az pedig a Hitachi, ez hasonlóan top szint hűtőben, mint a Liebherr. Ebből viszont EU-ban nincs olyan óriási választék, mint a Liebherr-nél és olcsóbb kategória sincs még. Viszont a legfullosabb hűtő, amit eddig láttam, az Hitachi volt, arról nekem az volt a véleményem, hogy mintha az lenne a hűtők közt az iPhone. Látványos, igényes anyagok, patika összerakás, érzed, hogy prémium. Miközben egy millás Liebherrnél meg nyekeg a műanyag fagyasztókosár...elhiszem, hogy elég az is, attól még jó a technika mögötte, de akkor is, ott azért ne legyen már spórolgatás....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák