Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    Karácsony előtt elromlott a 6 éves Samsung mosogatógépünk. Diagnózis - fűtőszál csere. Fűtőszál nagykeráron, munkadíjjal, kiszállással együtt 35.000Ft. Egy 2000Ft-os alkatrészt 25.000-ért lehet kapni...

    Csilli villi gép volt. Lehetett ám rajta 4in1 tablettát beállítani, visszaszámolta a perceket, volt rajta vagy 6 program, tudott sterilizálni - 80-90 fokon szárított, stb. Ebből használtuk a normál meg az intenzív programot, semmi mást.

    Elkezdtem nézegetni a gépeket - automata ajtónyitás szárítás után, time manager prorgam, érintésvezérlés, stb...

    Nagyon ott voltam, hogy a belépő Mielet veszem meg, erre ma jött az Euronics újságja. Készletkisöprés. Beko mosogatógép, 12 teríték, A+, 59.900Ft. Értitek, egy fűtőszál csere 35.000Ft, egy komplett új mosogatógép 59k.

    Átmentem, megnéztem. Piros pont: belül teljesen fém, nem műanyag a belső tér alja. féltöltet. felső kosárba befér a kistányér. állítható a felső kosár magassága. a programválasztó és a gombok tekerése, nyomkodása kimondottan igényes. Egyébként sokkal szarabbra számítottam minden téren, szóval kellemes csalódás ért.

    Hiányosságok: nagyon egyszerű belül. A tányértartó rész nem ledönthető. (samsungon az volt, életben nem döntöttük el) a belső fém oldalfal érezhetően vékonyabb anygaból van. az ajtó anyagán is spóroltak, meglehetősen könnyű és vékony. A kosarak lehetnének vastagabb anyagból, illetve a sínben nem siklik olyan szépen mint a Samsungban.

    Ennyi. Egy igénytelen gép, ami pont annyit tud amennyi az ára. Mosogatni, szárítani. S mivel a csilli villi samsungból sem használtunk ennél több funciót, így elhoztam. 9k-ért 5év teljes körű garanciára hosszabítottam. Most hallgattam a fórum szavára, olcsót sok garival. Ez ócsó is, meg sokgaris is. Hála Istennek megengedhetenék magamnak egy Miele mosogatógépet is, de úgy voltam vele akkor próbáljuk ki a Bekot. Max ha nagyon nem jön be akkor eladom.

    Egy mosás lement vele. Semmivel sem hangosabb mint a Samsung. De azért érezni, hogy az ajtóból kispórolták a zajszigetelést. De hangosnak semmiképp nem mondanám. Teljesen rendben van. A mocskos edények itt is szép tiszták lettek. Szépen leszárított. Ennyi. Többet nem tudok 1 nap után mondani. Majd fél év múlva újra beszámolok róla.

    Hátha valaki töri a fejét ócsó mosogatógépen, akkor kérdezzen bátran.

    Jelige: "Két fűtőszálért új mosogatógép"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák