- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prosectura
tag
Szaisztok!
Erősítő csere előtt állok meghibásodás miatt, és szeretnék egy "normálisabbat" venni. kb 30eFt környékén a használt piacon. Harmon/Kardon AVR 300 láttam most pl, igaz nem mai darab, de ajánlható? Nincsenek túl nagy igények, 1-2 film, tv-ézés illetve egy kis zenehallgatás. Milyen típusokat ajánlottok?
Köszi
-
prosectura
tag
válasz Oldfighter #32302 üzenetére
Köszi és értem. Különösebb mai trend igény nincs, (gondolom " a nem tudom nem fáj" miatt ) lényeg, hogy elfogadható (számomra) minőségben és teljesítményben szólaltasson meg egy filmet legalább 5 csatornán, vagy sztereo jelből is elfogadható teret alkosson. Eddig egy thomson illetve egy panasonic volt viszonylagos megelégedettségre. Esetleg 1-2 típust kb árral meg tudnál jelölni, hogy ne tudatlanul induljak a használtpiacnak?
-
prosectura
tag
Sziasztok!
Ha valaki ismeri az alábbi erősítőket, kérem 1-2 szóban jellemezze akár privátban is (20-30e között) átmeneti megoldásként kellene, de azért nem 1-2 napra.
.
H/K AVR 300rds
Onkyo TX-601E 6.1
Onkyo TX DS 494Főképp filmhez, tvhez kellene néha egy kis zene, de nem elsődlegesen, jamo e350 "szetthez" lenne.
köszi
[ Szerkesztve ]
-
prosectura
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, jelenleg Onkyo TX-SR 501 -em van Heco Victa 501 -es szettel. Erősítő cserén töröm a fejem 50e Ft-nál többet nem nagyon akarok rákölteni, de már kicsit többnél járok Jelenleg H/K 265 , Onkyo TX-SR 608 illetve itteni tanácsra Pioneer VSX 921. De most lenne lehetőségem Onkyo TX-SR 606-ra megbízható emberkétől 45e -rt. Erősen húzok felé, de lenne "jelentősebb" minőségi javulás az 501 - 606 váltásnál? (hálózat nélkül eddig is megvoltam, meg a 3D-se annyira hoz lázba) Mozi meg rockzene menne rajta főképp.
Előre is köszi. -
prosectura
tag
válasz prosectura #140744 üzenetére
Ah a kezdő topicba akartam írni ...
-
prosectura
tag
válasz Nemir Ombe #140749 üzenetére
Köszi az infokat Nektek, akkor ezek szerint a 606-t még nem érinti a HDMI "típushiba" "csak" a melegedés
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest