- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbina33
senior tag
válasz shalafi66 #16578 üzenetére
Hát nemtom,de a ti Y30-as mágneseitekkel is van némi probléma,konkrétan az,hogy öregszenek.Sajnos ezt látni a szóróitokon is,elmaradnak az értékek a régi adatlapokhoz képest.
Nekem nincs kedvem vitázni veled,teljesen felesleges,téged nem érdekel más véleménye,csak az adatok,meg az érdekek vannak.Az adatokkal még tudok valamit kezdeni,de az érdekekkel nem,csak értelmetlen és első vérig tartó vitákat eredményez ez a hozzáállás.
A megitélés szubjektív,a jónak mondott dolgokból az én korosztályomnak meg nagyon elege van! Valaha volt egy rendszer,ami megmondta a tutit,minden más egy kalap fekáliát ért.Aztán kiderült,hogy a fekáliában arany van,és mindenki nyakig volt benne... Ha valakinek ellenvetése volt,azt azonnal jelentette a Tanácsnál,cserébe elnéztek neki ezt-azt...
A te hozzáállásod és véleményed az egészről nagyon hasonlít erre."Én nem kívánom senkitől, hogy csudás dolgot tegyen, de joggal kívánom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." / Ady Endre /
Új hozzászólás Aktív témák
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest