- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz Blabcsi #33869 üzenetére
nivea.
a hidratáló krémek jó eséllyel vizet is tartalmaznak, tehát vezethetnek. és kiszáradnak idővel, így összeugranak, légzsák alakulhat ki, és így pont a célt nem teljesíti.
tessék pasztát venni.
(sajnos működik néha az ellenfázis: olyanoktól óvják az embert, amit nyugodtan lehet, amit meg nem, arra bátorítanak. ez van. de a döntés és a kár mindig a júzeré...)***
(#33874) tixem
vagy tényleg valami kontakthiba van/volt, ami most idősazkosan(?) megoldódott a mocorgatás során, vagy valami szoftveres. azaz nem is volt hang a centeren, vagy a forrásból sem érkezett el a kp-i egységig, mert a centerhez vivő kábel nem volt rendesen csatlakoztatva, stb.
lényeg: mielőtt nekiáll az ember szétszedni, le kell higgadni.
én pont így jártam évekkel ezelőtt egy 5.1 fejhallgató erősítőmmel. szétszedtem, mert a front búgott. feszegetés, minden volt. a végén kiderült, hogy egy külső kábel fáradt csak el. csak hát türelmetlen, ideges, és kapkodó voltam...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...