Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz trialboj #86660 üzenetére

    Ez a bordázott falpanel tölgyfa, talán furnéros. A tölgyfának jellegzetes erezete, rajzolata, fahibái (csomó, görcs, szíjács) van és bizony bélsugár. Ezek más-más keménységűek, a fa ugye nem homogén szerkezetű. A bélsugár a legkeményebb.
    Ezen a képen csak bélsugár van, ezen is. A nagyüzemi gépi megmunkálásnál, szalagmunkánál nemigen válogatják a félkész terméket, ahogy lejött a szalagról, rakják össze, csomagolják is. Élőben biztosan lehetne találni sérülést is, de a képek zömén természetes fahiba látható. Hacsak nem osztályon felüli válogatással hirdették az anyagot, akkor ez belefér a sztenderdbe.

    niof: Alapvetően két irány van: a sima, letisztult és a naturális. Az előbbit kell is csiszolni, az utóbbit inkább még strukturálják, olajozzák, vagy csak éppen letüsszentik egy kis pórusos lakkal.
    Ez egy olcsó termék a maga nemében: valúszínűleg egy furnéros táblát felületkezeltek, felcsíkoztak és hátulról ragasztva fellőtték szöggel egy fekete lemezre.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák